نشست صميمانه سرپرست اداره حفاظت فيزيكی با رئیس كلانتری نجفی

photo ۲۰۲۴-۰۵-۰۸ ۱۱-۲۴-۱۳

مسئولين اداره حفاظت فيزيكی و انتظاماتِ مدیریت حراست دانشگاه با رياست و مسئول عقيدتی سياسی و عوامل كلانتری ۴۰ نجفی روز سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ در محل كلانتری برگزار گرديد.

در این نشست سید محسن منتظری، سرپرست انتظامات دانشگاه ضمن تشکر از تلاش ها و مجاهدت‌های نيروی انتظامی در اجرای طرح نور و مقابله با ناهنجاري های اجتماعی، اقدامات و برنامه های ارزنده آن کلانتری در جهت پاكسازی محيط پيرامون پرديس دانشگاه به ويژه حاشيه بولوار وكيل آباد، باهنر و شهيد كلانتری را مؤثر و ستودنی توصيف نمود.

سرهنگ خواجه‌پور رئیس کلانتری ۴۰ نجفی نیز ضمن ابراز خرسندی از توجه و حمایت معنوی دانشگاه فردوسی تاکید داشت: رفع مشكل ناهنجاری‌های اجتماعی كنونی جامعه، همگرايی و همكاری آحاد جامعه و دستگاه‌های مختلف را می‌طلبد
وی با تأكيد بر نقش مهم محيط‌های دانشگاهی در اقناع سازی عمومی، ابراز اميدواری كرد كه هر چه زودتر اين معضل از جامعه ما برطرف شود.