هشدار باش: کلاهبرداری مالی با نام مسئولین دانشگاه

269300 3312

با عنایت به گزارش های واصله در خصوص ارسال پیامك كلاهبرداری به برخی از همكاران دانشگاهی (با سوء استفاده از عنوان مسئولین «مدیریت مالی») و به تبع آن تماس تلفنی در این خصوص، به اطلاع می رساند مدیریت مالی دانشگاه، هر گونه مغایرت را فقط از طریق اتوماسیون اداری اعلام می‌نماید. لذا در غیر اینصورت ضمن مراجعه حضوری یا تماس تلفنی با مدیریت مالی ابتدا از صحت مرجع اعلان، اطمینان حاصل نموده و سپس اقدام مقتضی به عمل آورید.

در کلاهبرداری اخیر که در حال انجام است فرد کلاهبردار ابتدا با ارسال یک پیامک از طرف معاون مالی دانشگاه ارتباط برقرار کرده و سپس با تماس تلفنی نسبت به کلاهبرداری از طریق دستگاه خودپرداز اقدام می نماید. ضمنا شماره تماس مورد استفاده فرد كلاهبردار طي روزهاي اخير 09925654989 مي باشد.

همكاران محترم در خصوص اطلاع رساني به ساير همكاران غيرسازماني مساعدت لازم را مبذول و جهت كسب اطلاعات بيشتر به صفحه ويژه كلاهبرداري در سايت مديريت حراست مراجعه نمايند.

فایل صوتی کلاهبرداری های اخیر