مسابقه ایده پردازی دانشگاهی با موضوع پدافندغیرعامل

photo1698138286

به مناسبت هفته پدافند غیرعامل و به جهت بومی کردن مفاهیم پدافند غیرعامل در دانشگاه، کمیته پدافند غیرعامل دانشگاه مسابقه پیامکی هفته پدافند غیرعامل مسابقه ایده پردازی با پدافند غیرعامل در محیط دانشگاه ویژه اساتید، دانشجویان و کارکنان برگزار می کند.

مشخصات ایده ارسالی

• شرکت کنندگان بایستی در یکی از محور های مربوط به موضوع پدافند غیر عامل، در فضای داخلی پردیس دانشگاه فردوسی مشهد (سازمان مرکزی، دانشکده ها، خوابگاه های دانشجویی، غذا خوری ها و.....) به طرح مسئله ای از نگاه پدافند غیرعامل پرداخته و راهکار حل آن مسئله را ارائه نمایند.
  • شرکت کنندگان می توانند بیش از یک اثر به دبیرخانه ارسال نمایند.
  • ضمن طرح ایده، بایستی به صورت مشخص به مسئله مورد نظر اشاره و راهکار اجرایی و عملیاتی حل آن، مطرح گردد.
  • این مسابقه ویژه خانواده بزرگ دانشگاهیان دانشگاه فردوسی مشهد (اساتید، کارکنان و دانشجویان) است.

محورهای مسابقه

تمامی رشته های پدافند غیر عامل از جمله :

•  پدافند غیرعامل زیستی.
  • پدافند غیرعامل اقتصادی.
  • پدافند غیرعامل فرهنگی.
  • پدافند غیرعامل شیمیایی.
  • پدافند غیرعامل سایبری و .....

جوایز مسابقه

• رتبه اول ۵۰۰ هزار تومان
  • رتبه دوم ۳۰۰ هزار تومان
  • رتبه سوم ۲۰۰ هزار تومان

مهلت ارسال آثار: حداکثر تا تاریخ ۱۰ آبان ماه  ۱۴۰۲

نحوه ارسال:

با مراجعه به سایت مدیریت حراست دانشگاه فردوسی مشهد به آدرس herasat.um.ac.ir می توانید از طریق لینک زیر آثار خود را ارسال نمایید.

ورود به صفحه ارسال ایده