همایش توجیهی حفاظت فناوری اطلاعات حراست های استان برگزار شد

همایش توجیهی حفاظت فناوری اطلاعات حراست دستگاه های استان خراسان رضوی برگزار شد
در این همایش که صبح شنبه ۱۴۰۲/۳/۲۰ در دانشگاه فردوسی مشهد و با حضور مدیران حراست و کارشناسان حفاظت فناوری اطلاعات دستگاه های استان برگزار شد، مدیر حراست کل استان خراسان رضوی ضمن تاکید بر اهمیت حوزه حفاظت فناوری اطلاعات، نقش و جایگاه کارشناسان حفاظت فناوری اطلاعات در پیشبرد اهداف این حوزه را ویژه توصیف کرد و بر حمایت همه جانبه مدیران حراست از حوزه تاکید کرد.
همچنین در این نشست مهندس جلیلی رئیس کمیته فناوری اطلاعات حراست کل خراسان رضوی نیز گزارشی از فعالیت های انجام شده و پیش روی کمیته ارائه نمود.
در ادامه همایش، مسئول حفاظت فناوری اطلاعات حراست کل استان خراسان رضوی، ضمن تشریح مهمترین نکات کلیدی این حوزه برای مدیران، به تبیین بخش نامه ها و آیین نامه های مرتبط در حوزه وظایف حراست دستگاه ها در بخش حفاظت فناوری اطلاعات پرداخت.