دومین محفل یاد و خاطره شهید حمید حکمت‎پور

Tizer2

دومین محفل ذکر یاد و خاطره جانباز شهید حمید حکمت پور در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می گردد.

این مراسم روز سه شنبه ۲ خرداد ماه ۱۴۰۲ از ساعت ۱۷ در مسجد امام رضا علیه السلام دانشگاه فردوسی مشهد با حضور دوستان و همرزمان شهید عزیز و ذکر خاطره توسط حجت الاسلام مهدی ماندگاری، حاج مجید خلخالی و حاج جواد غرابادیان برگزار می گردد.

لازم به ذکر است این محفل نورانی با تلاش مدیریت حراست دانشگاه و همکاری هیئت میثاق با شهیدان، مدیریت فرهنگی، نهاد رهبری، بسیج دانشجویی، کانون میثاق با افلاکیان، هیئت سیدالشهداء علیه السلام و بسیج کارکنان برگزار می گردد.

شهید حکمت پور از شهدای کارمند دانشگاه فردوسی مشهد، عضو واحد اطلاعات عملیات لشکر ۵ نصر، غواص و مربی غواصی بود و در حالیکه در سال ۱۳۶۱ از ناحیه دست چپ جانباز شده بود و یک دست نداشت باز هم بارها به جبهه رفت و در نهایت در ۲۶ اردیبهشت ۱۳۶۶ در عملیات کربلای ۱۰ در منطقه ماووت (ارتفاعات گولان غرب كشور) به فیض شهادت نائل شد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این شهید عزیز می توانید به سایت hekmatpour.um.ac.ir مراجعه نمایید.

photo ۲۰۲۳-۰۵-۱۷ ۱۹-۴۳-۲۶