نماهنگ | تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «خاتون و قوماندان»

14020222 0152785-

در مراسم چهاردهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت، تقریظ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بر کتاب «خاتون و قوماندان» منتشر شد.

«خاتون و قوماندان» روایت زندگی خانم ام‌البنین حسینی، همسر شهید علیرضا توسلی فرمانده برجسته و پرافتخار  لشکر فاطمیون است که در ۳۳۶ صفحه به قلم خانم مریم قربانزاده نوشته و توسط نشر ستاره‌ها چاپ و منتشر شده است.

ghomandan001

بسمه تعالی
ـ سلام خدا بر شهید عزیز، علیرضا توسّلی، مجاهد مخلصِ فداکار و بر همسر پرگذشت و صبور و فرزانه‌ی او خانم امّ البنین.
حوادث مربوط به مهاجران افغان را که در این کتاب آمده است از هیچ منبع دیگری که به این اندازه بتوان به آن اطمینان داشت دریافت نکرده‌ام. برخی از آنها جداً تاثرانگیز است، ولی از سوی دیگر، حرکت جهادی فاطمیون افتخاری برای آنها و همه‌ی افغانها است.
دی ۱۴۰۱
ـ نوشته‌ی صفحه‌ی مقابل بسیار زیبا و اثرگذار است.

1

«کتابنامه» ویژه‌نامه‌ رونمایی از تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب خاتون و قوماندان  است.

مطالبی که در «کتابنامه» می‌توانید مطالعه کنید:

• نامه‌ای از شهید علیرضا توسلی برای همسرش
  • گفت‌وگو با خانم ام‌البنین حسینی همسر شهید علیرضا توسلی و راوی کتاب