مراسم تکریم و معارفه مدیر حراست دانشگاه با حضور رئیس مرکز حراست وزارت علوم

94873ad6ee14c371412b2648a6dce331

مراسم تکریم و معارفه مدیر حراست دانشگاه فردوسی مشهد روز سه شنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، با حضور علی اکبر فامیل کریمی مشاور وزیر و رئیس مرکز حراست وزارت علوم تحقیقات و فناوری، هیات رئیسه و جمعی از مدیران دانشگاه برگزار گردید.

در این مراسم رئیس مرکز حراست وزارت عتف ضمن ارزشمند شمردن توفق خدمت از جنس ایثار و از خودگذشتگی، از خدمات مرتضی ایمن شهیدی تقدیر نمود. ایشان عرصه حراست را حوزه حساسیتها دانست و ابراز امیدواری کرد این تجربه ارزشمند به نسل جوان انتقال یابد.
علی اکبر فامیل کریمی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: بنده خیلی نگران از دست رفتن این اندوخته و تجربه آقای ایمن شهیدی پس از این سالیان بودم ولی خوشبختانه با حضور آقای قاسم زاده در این سمت، با توجه به اینکه ایشان قدم به قدم همراه و همسنگر آقای ایمن شهیدی بودند هیچ گونه نگرانی ای باقی نمی ماند.

همچنین در این مراسم دکتر ضابط رئیس دانشگاه با اشاره به مدت مدید تصدی مرتضی ایمن شهیدی مدیر سابق حراست دانشگاه گفت: سی سال مدیریت در حوزه حراست، تجربه بسیار گرانقدری است و اینکه توانستند در این مدت با مدیران مختلف دانشگاه با گرایش های مختلف در این سالیان کار کنند نشان از درایت و هوشمندی ایشان است.
دکتر ضابط با اشاره به تعهدمندی ایشان افزود: آقای ایمن شهیدی به واسطه دغدغه و عرقی که به دانشگاه و دانشگاهیان داشتند همیشه رویکردشان در مواجهه با مشکلات رویکرد حمایت از دانشگاهیان بود.
رئیس دانشگاه فردوسی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تجربه بالای مهدی قاسم زاده مدیر حراست دانشگاه گفت: آقای قاسم زاده با سابقه بالایی که در کسوت معاون حراست دانشگاه داشتند، بسیار با تجربه هستند و ممنونیم که این مسئولیت را قبول کردند. و انتظار داریم که ضمن استفاده از تجربه آقای ایمن شهیدی و ان شاء الله با استفاده از نیروهای جوان و خوش فکر بتوانند به ماموریت های محوله به خوبی عمل کنند.

در پایان مراسم طی اهدای لوحی از زحمات مرتضی ایمن شهیدی مدیر سابق حراست دانشگاه تقدیر به آمد و نیز حکم سرپرست حراست مهدی قاسم زاده توسط رئیس مرکز حراست وزارت علوم ابلاغ گردید.