مراقب خودت باش! | توصیه‌های لازم برای دانشجویان

motion-stu-Edit-02

سلام به دانشجویان عزیز
حالتون چطوره؟
یک سری توصیه های لازم برای شما؛ که مطمئنا برای زندگی در محیط دانشگاه لازم تون میشه
  1. سعی کنید که از موقعیت فراهم شده دور هم بودن نهایت استفاده را ببرید، چراکه: دورهم جمع شدن یک آغاز است، دور هم باقی ماندن یک پیشرفت و موفقیت.
  2. راز داری را ملکه ذهن خود کنید، هیچکس آنقدر محرم نیست که مشکلات و رازهای پنهانی شما را بداند، لذا حریم های شخصی و خانوادگی خود را حفظ نمایید.
  3. شبکه های اجتماعی جای مناسبی برای انتشار اطلاعات شخصی و خانوادگی نیست. ملاحظات امنیتی، اجتماعی و اخلاقی را مد نظر داشته باشید و توجه داشته باشید که از هر اطلاعاتی که منتشر می کنید امکان استفاده علیه خودتان وجود دارد.
  4. از لپ تاپ و تلفن همراه خود بویژه در مکان های عمومی و خارج از دانشگاه در برابر سارقان و زورگیران مراقبت کنید و حتما مشخصات مالکیتی از جمله سریال (SN)، شناسه بین المللی (IMEI) ، آدرس فیزیکی (Address MAC ) دستگاه خود را در جای امنی یادداشت نمایید.
  5. ضرورت های حفاظتی محیط خوابگاه مثل رها نکردن لوازم شخصی و کلید اتاق، بستن پنجره ها و ... را مد نظر داشته باشید.
  6. بهترین روش جهت برخورداری از محیطی امن و آرام، رعایت قوانین و هنجارهای اجتماعی از سوی تک تک ماست، بنابراین توجه کنیم که صدمات ناشی از قانون گریزی علاوه بر دیگران، ابتدا متوجه خودمان خواهد شد، ضمن اینکه موجب برخورد قانونی با افراد خاطی را نیز به دنبال خواهد داشت.
  7. هنگام تردد در اماکن و معابر خلوت بویژه خارج از دانشگاه مراقب اطراف خود باشید و حتی المقدور (به ویژه خانم ها) از حضور در چنین مکان هایی خودداری نمایید.
  8. در صورت بروز هرگونه اتفاق غیرمترقبه، ضمن حفظ آرامش، مراتب را به اطلاع مرکز پیام دانشگاه برسانید. توجه داشته باشید ارتباط مستمر و همکاری شما با همکاران ما کارگشای بسیاری از مشکلات خواهد بود.
  9. کارت دانشجویی خود را همیشه به همراه داشته باشید تا در مواقع لزوم، ارائه دهید و ضمن حفاظت از آن در صورت مفقود شدن مراتب را سریعاً به مرکز پیام دانشگاه گزارش نمایید.
  10. با خانواده خود ارتباط مستمر داشته باشید و سعی کنید راه های متعددی برای این ارتباط فراهم کنید، مثلاً تلفن دوستان صمیمی خود را نیز به خانواده ارائه دهید تا در صورت لزوم از طریق آنها با شما تماس بگیرند.
  11. برای دریافت آخرین توصیه ها و ارتباط با ما می توانید به سایت مدیریت حراست به آدرس herasat.um.ac.ir مراجعه نمایید

تلفن های شبانه روزی مرکز پیام:

۰۹۲۰۸۸۰۴۹۵۹   -  ۳۸۸۰۴۹۵۹