طرح ترافیکی ویژه ورودی شرقی دانشگاه

00

• همانطور که دانشگاهیان عزیز مطلعند یکی از معضلات و مشکلات سال های قبل از همه‌گیری کرونا، مشکل ترافیک سنگین درب های ورودی دانشگاه بخصوص درب شرقی (یا همان درب بزرگراه شهید کلانتری) در هنگام اوج تردد بود.

• این مشکل به حدی بود که ترافیک ورودی درب شرقی به خارج دانشگاه و میدان آزادی تسری پیدا می کرد. و در سنگینی ترافیک شهری تاثیر می گذاشت.

• کارشناسان پلیس راهور و مراجع قضائی بارها طی مکاتبات و جلساتی با مدیران دانشگاه خواستار رفع این مشکل و اصلاحات ترددی در دانشگاه شدند.

• امسال هم که خدا را شکر شرایط کرونایی بهتر شده است؛ و با شروع آموزش حضوری در سال تحصیلی جدید مطمئنا دوباره با این مشکل مواجه خواهیم بود.

• در این طرح به جهت تسهیل در ورود وسایل نقلیه به پردیس دانشگاه، درب بلوار پیروزی دانشگاه که تا بحال در ایام خاصی مثل برگزاری آزمون ها باز بود؛ از این پس در روزهای کاری و از ساعت 6:30 الی 15فعال خواهد بود.

• توصیه می شود دانشگاهیان عزیزی که قصد مراجعه به واحدها و دانشکده های ضلع جنوبی و میانی پردیس دانشگاه را دارند از درب‌های بلوار رضوی و یا بلوار پیروزی تردد نمایند.

• وسایل نقلیه ای که مقصد آنها جهاد دانشگاهی و یا دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی است پس از ورود از درب شرقی بلافاصله می توانند با گردش به راست براحتی وارد دانشگاه شوند.

• اما در هنگام برگشت، امکان ورود به میدان شرقی را نخواهند داشت؛ و باید از مسیر میانی بولوار علوم (بعد از پارکینگ دانشکده داروسازی) خارج شوند و از طریق میدان علوم انتخاب مسیر نمایند.

• وسایل نقلیه ای که از درب شرقی وارد دانشگاه می شوند صرفا در زمان اوج تردد (یعنی ساعت 7 تا 9 صبح) امکان گردش به چپ و ورود به بولوار دانش را نخواهند داشت و  با موانع فیزیکی مسدود خواهد شد.

• به بیانی دیگر رانندگانی که از مسیر درب شرقی قصد مراجعه به واحدها و دانشکده های ضلع جنوبی پردیس همچون مرکز فاوا، دانشکده های ادبیات، کشاورزی، منابع طبیعی و ... را دارند پس از ورود از درب شرقی باید تا میدان علوم طی مسیر نمایند و مجدداً به سمت درب شرقی برگردند و سپس وارد بولوار دانش شوند.

• به جهت تسهیل در تردد دانشگاهیان عزیز ساعت کاری درب غربی پردیس دانشگاه (بولوار باهنر) نیز تا ساعت 22 افزایش می‌یابد.

• امیدواریم با همکاری شما دانشگاهیان عزیز به نحو مطلوبی بر این مشکل ترافیکی فائق آئیم.