تقدیر از فعالان قرآنی سازمان مرکزی دانشگاه

2669855a6108744d98d9351b3f32a720

مراسم تقدیر از فعالان قرآنی سازمان مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد با حضور دکتر ابوالفضل غفاری معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی و دکتر اصغری نکاح مدیر امور فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه دانشگاه روز سه شنبه 17 خرداد ماه 1401 در نمازخانه سازمان مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

دکتر غفاری در این مراسم با ابراز خشنودی از برگزاری جلسات قرائت قرآن کریم در دانشگاه گفت: صوت زیبای قرائت قرآن همکاران و ارتباط با قرآن کریم حتی در سطح روخوانی هم بسیار ارزشمند است و به تعمیق انس با قرآن می‌انجامد.

معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه در ادامه قرآن را بهترین راهنمای بشر و انس با قرآن را لازمه سعادت انسان دانست.

در ادامه این مراسم پس از سخنان دکتر اصغری نکاح مدیر فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه دانشگاه فردوسی مشهد و تفسیر آیات تلاوت شده با اهدای لوح تقدیر از جمال موسمی همکار مدیریت حراست، سیدجواد ضیائی، سیدصالح صفایی، محمد امین و محمدجواد غفاریان از فعالان قرآنی دانشگاه فردوسی مشهد تقدیر شد.