رئیس مرکز حراست وزارت علوم: باید حرمت و کرامت مجموعه دانشگاهی کشور را حفظ کنیم

1653851342-o708m-img-20220529-wa0065

مشاور وزیر و رئیس مرکز حراست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: باید حرمت و کرامت مجموعه‌های دانشگاهی کشور را بر اساس آرمان‌ها و ارزش‌های اسلامی حفظ کنیم.

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، دکتر علی‌اکبر فامیل کریمی در نشست سراسری مدیران حراست دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، پژوهشی و فناوری که روز یکشنبه ۸ خرداد ۱۴۰۱، با محوریت «جهاد تبیین و رویکردهای حراستی» به میزبانی سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران برگزار شد، اظهار داشت: در دو نشست قبلی آنچه مورد اتفاق همگان قرار گرفت آن بود که باید به سمت اشراف کامل اطلاعاتی، حراستی و صیانتی در حوزه دانشگاه‌ها با متدهای جدید و روحیه جهادی حرکت کنیم.

وی افزود: همچنین در آن نشست‌ها تاکید شد در کنار هم افزایی حوزه اشراف به‌روز، که لازمه کار حراست است نیازمند آن هستیم هدایت محیط ها را در دستور کار قرار داده و این هدایت باید خروجی داشته باشد.

دکتر فامیل کریمی خاطرنشان کرد: مرحله اشراف و هدایت در حوزه‌های آموزش عالی نیازمند یک مرحله تکمیلی یعنی «مرحله اقدام» است.

وی افزود: تحلیل‌ها، تفسیرها و اشراف‌ها در موضوعات به حد عالی است ولی نتیجه و خروجی که باید داشته باشیم جهت هدایت محیط، مرحله اقدام است که نیازمند به تعامل گسترده بر اساس قوانین و چارچوب و ضوابط است.

رئیس مرکز حراست وزارت علوم با بیان آنکه در این نشست به دنبال حلقه مفقود و «مرحله اقدام» هستیم بیان کرد: ما باید اشراف و هدایت را به مرحله اقدام برسانیم.

وی افزود: ما دوستان را مصمم کردیم که در حوزه مراقبت از محیط های دانشگاهی که بخشی در حوزه دانشجویی است که نمی‌توان آن را نادیده گرفت و همچنین بخش اساتید و بدنه کارمندی هر سه باید لینک باشند تا شرمنده مردم که نظاره‌گر هستند که نخبگان آنها چه رفتاری دارند نباشیم.

مشاور وزیر علوم در خاتمه خاطرنشان کرد: بر اساس تاکیدات وزیر محترم علوم، باید حرمت و کرامت مجموعه‌های دانشگاهی کشور را بر اساس آرمان‌ها و ارزش‌های اسلامی حفظ کنیم.