کسب مقام سوم مسابقات والیبال دانشگاه توسط اداره حفاظت فیزیکی

vollyball-1401

تیم اداره حفاظت فیزیکی مدیریت حراست موفق به کسب مقام سوم مسابقات والیبال جام رمضان ویژه کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد شد.

در اين دوره از مسابقات كه با حضور 8 تیم از روز یکشنبه ۲۱ فروردین ماه ۱۴۰۱ در محل سالن ۲۲ بهمن دانشگاه آغاز گردید، تیم والیبال اداره حفاظت فیزیکی مدیریت حراست پس از صعود به عنوان تيم دوم از مرحله گروهي، در ديدار نيمه نهايي به مصاف قهرمان اين دوره از مسابقات، معاونت فاد رفت كه با نتيجه دو بر صفر بازي را واگذار كرد و از صعود به فينال بازماند.

دیدار فینال و رده بندی این دوره از مسابقات روز شنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ برگزار گردید، ابتدا در دیدار رده بندي تیم اداره حفاظت فیزیکی در مقابل تيم كتابخانه مركزي قرار گرفت و توانست با برتري دو بر صفر مقام سوم اين دوره از بازي ها را از آن خود كند.

در بازی نهایی نیز دو تیم معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه و دامپزشکی با یکدیگر به رقابت پرداختند که معاونت فاد توانست با غلبه بر تیم دانشکده دامپزشکی عنوان قهرمانی را از آن خود کند و تیم دانشکده دامپزشکی نیز نایب قهرمان شد.

اعضای تیم اداره حفاظت فیزیکی را مهدی رستمی، محمدرضا ابراهیمی، مصطفی حمیدی، مجید آقامحمدی، سیدرضا حسینی، جمشید ذوالفقاری، منصور سالم و علی مقدسی تشکیل دادند؛ که سیدمحسن منتظری به عنوان مربی و مهدی قاسم زاده نیز به عنوان سرپرست، تیم را در این دوره از مسابقات همراهی نمودند.