تیم اداره حفاظت فیزیکی قهرمان مسابقات فوتسال دانشگاه شد

123654789654123

اداره حفاظت فیزیکی و انتظامات مدیریت حراست قهرمان مسابقات فوتسال درون دانشگاهی کارکنان و اعضا هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد شد.

این دوره از مسابقات بصورت دوره ای با حضور ۱۱ تیم در دو گروه از تاریخ ۲۵ آذرماه ۱۴۰۰ آغاز گردید و در نهایت تیم های اداره حفاظت فیزیکی و کتابخانه مرکزی، به همراه هواخورشید و مدیریت پشتیبانی به ترتیب به دیدار فینال و رده‌بندی این دوره از مسابقات راه پیدا کردند.

دیدارهای نهایی مسابقات روز سه شنبه پنجم بهمن ماه ۱۴۰۰، با حضور مسئولان دانشگاه برگزار و طی آن ابتدا در دیدار رده بندی تیم‌های هواخورشید و مدیریت پشتیبانی به مصاف یکدیگر رفتند که تیم مدیریت پشتیبانی موفق شد با یک گل پیروز میدان شود و مقام سوم مسابقات را کسب نماید.
و در نهایت در دیدار فینال مسابقات نیز، تیم اداره حفاظت فیزیکی و انتظامات در یک بازی نفس گیر در مقابل تیم کتابخانه مرکزی، پس از تساوی در وقت قانونی مسابقه، توانست با نتیجه سه بر یک در ضربات پنالتی از سد تیم کتابخانه مرکزی عبور کند و مقام قهرمانی این دوره از مسابقات از آن خود کند.

اعضای تیم اداره حفاظت فیزیکی را مهدی رستمی تیتکانلو، علی مقدسی، محمد رضا نسائی، علیرضا احوال، حجت رمضان زاده سید آباد، سیدرضا حسینی، رضا خورسند، علی محمد زاده، مهدی وطن دوست چهارتکابی و امیر برسلانی تشکیل دادند؛ که رضا ابراهیمی به عنوان مربی و محمدرضا نداف شرقی نیز به عنوان سرپرست تیم را در این دوره از مسابقات همراهی نمودند.