مستند جانور گرسنه | روایتی از پيچيده ترين حمله سايبری جهان

Janevar-Gorosne

در این مستند ناگفته هایی عجیب درخصوص"پیچیده ترین حمله سایبری جهان به سایت هسته ای نطنز" از منظر کارشناسان داخلی و خارجی روایت خواهد شد. در این مستند بیان می شود که ویروس استاکس نت بعنوان مهیب ترین بدافزار قرن، چگونه و توسط چه کسانی مهار شد.
این مستند قرار بود شهریور سال ۹۸ از تلویزیون پخش شود که به دلیل حذف بخشی از قسمت‌ها امکان پخش نیافت! دو ماه پیش نیز (پس از دو سال) «جانور گرسنه» با حفظ همان بخش‌های انتقادی بروزرسانی و مجددا آماده پخش شده بود که برغم تبلیغات انجام شده، نهایتا از پخش آن ممانعت شد، پس از پیگیری های صورت گرفته بالاخره این مستند که کاری از گروه برنامه‌سازی ثریا است سرانجام شنبه شب ۲۶ دی ماه ۱۴۰۰ از شبکه سه سیما پخش شد.

در این مستند
ناگفنه ها عجیبی از برخوردها با تیم همکاران شهید احمدی‌روشن و قهرمانان مهار استاکس‌نت، بعد از برجام روایت می شود.

مستند جانور گرسنه روایتی از پيچيده ترين حمله سايبری جهان به سايت هسته ای نطنز بود.

روابط عمومی برنامه ثریا در خصوص عدم پخش این مستند توضیحات داد: «با توجه به اصلاحات مد نظر مدیران برای پخش مستند "جانور گرسنه" و از آنجایی که کارگردان و عوامل مستندساز برنامه ثریا بر ضرورت حفظ کلیت روایت محتوایی مستند تاکید داشتند، لذا مستند امکان پخش نیافت.»

جامعه امنیت سایبری کشور همچنان از نگاه امنیتی شدید به این حوزه توسط دستگاه های امنیتی کشور رنج می برد. برای قوی تر شدن در این حوزه نیاز داریم که نگاه مسئولان به این مسائل و رخدادهای سایبری بازتر شود. امنیت سایبری کشور با کتمان وقایع بهبود نمی یابد.

دیدگاه‌ها

0 #2 حسن نریمانی 1402-11-06 15:22
بغض در گلو و ا
شک در چشم ولی بی صدا ..چه بگویم چه بگویم....خدایاا ااااحفظ کن این انسانهای زیبارو