هشدار | امكان هك ايميل دانشگاهی با ارسال ايميل جعلی

Screenshot 2021-12-15 at 07-59-52 email-hack webp WEBP Image 1920  1000 pixels  Scaled 92

اخیرا ایمیلی با مضمون مهلت انقضای تغییر رمز عبور به صندوق های ایمیل دانشگاهی ارسال شده است.

این ایمیل جعلی با استفاده تغییر نام ارسال کننده به "ferdowsi.um.ac.ir" به مخاطب القا می نماید که این هشدار تغییر رمز عبور پست الکترونیک توسط ادمین ارسال شده است. در صورتیکه با کمی دقت متوجه می شوید که ایمیل فرستنده "این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید " است و با ایمیل ادمین دانشگاه "mailadmin[at]um.ac.ir" متفاوت می باشد.

از کلیه همکاران دانشگاهی خواهشمندیم نسبت به دریافت ایمیل هایی از این دست توجه لازم را داشته باشند و قبل از مطمئن شدن از صحت فرستنده ایمیل، از باز کردن لینک های درج شده در ایمیل خودداری نمایند.
Screenshot 2021-12-15 at 07-55-34 Webmail ferdowsi um ac ir Password Task