افتخار آفرینی همکار اداره انتظامات در مسابقات ورزشی

tapanche

مسابقات ورزشی هیأت ورزش های دانشگاهی خراسان رضوی، گرامیداشت هفته تربیت بدنی و ورزش به میزبانی دانشگاه های فردوسی مشهد، فرهنگیان و امام رضا (ع) و با استقبال خوب دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی استان عصر سه شنبه 11 آبان به پایان رسید.

در این دوره از مسابقات، در رشته تیراندازی بانوان که با حضور ۲۴ ورزشکار به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد در سالن تیراندازی ۲۲ بهمن برگزار گردید، زهرا نداف از همکاران اداره حفاظت فیزیکی مدیریت حراست، مقام نخست را از آن خود کرد.

همچنین در رشته دارت این دوره از مسابقات نیز زهرا نداف به همراه منصوره هاشمیان از دانشگاه فردوسی مشهد توانستند مقام سوم مشترک را بدست آورند.

لازم به ذکر است که این بانوی ورزشکار چندی پیش نیز در جشنواره ورزش های همگانی دانشگاه فردوسی مشهد که در مهرماه سال جاری برگزار شد توانست در رشته آمادگی جسمانی و تنیس روزی میز به ترتیب مقام های دوم و سوم مشترک را کسب نماید.

دیدگاه‌ها

0 #1 معصومه فشندي 1400-09-13 15:54
سلام و درود بر خانم نداف قهرمان.
تبريك صميمانه مرا بپذيريد.
هميشه شاد و تندرست و پيروز باشيد.
فشندي
نقل قول کردن