تقدیر از همکاران مدیریت حراست در مراسم بزرگداشت روز کارمند

77b0ded8785e65ced560feb6b532d989

مراسم گرامیداشت هفته دولت و روز کارمند و تجلیل از کارکنان منتخب دانشگاه فردوسی مشهد، صبح روز دوشنبه 9 شهریورماه 1400 با حضور کارکنان و مسئولین دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم که با حضور مسئولان و کارکنان دانشگاه فردوسی مشهد در سالن شورا سازمان مرکزی به صورت حضوری و مجازی برگزار شد، از چهار همكار اداره حفاظت فيزيكي و انتظامات مديريت حراست، رضا ابراهيمي طولش، وحيد موحد نيا، علي عباسيه و احمد فلاحي به عنوان کارمند منتخب دانشگاه با اهدای لوح و تندیس، تقدیر به عمل آمد.

دکتر کافی رئيس دانشگاه در این مراسم ضمن گرامیداشت هفته دولت و یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر و تبریک روز کارمند گفت: نقش اصلی دولت ها اداره کردن جامعه در قالب قواعد، قوانین و فرهنگ مورد پذیرش به نحو مطلوب است و زمانی جامعه موفق می شود که اجزای دولت مانند یک سیستم و هماهنگ با یکدیگر عمل کنند. منبع اصلی اداره دولت ها کارکنان، کارشناسان و منابع انسانی هستند که توسط دانشگاه ها تربیت می شوند. اگر دانشگاه بتواند کار خود را به خوبی انجام دهد باعث موفقیت دولت ها می شود.