برگزاری جلسه وبیناری حفاظت آزمون کارشناسی ارشد استان خراسان رضوی

webinar-

نشست وبیناری مسئولین حفاظت آزمون کارشناسی ارشد استان خراسان رضوی در سال 1399 صبح دیروز 13 مردادماه با حضور مسئولین حفاظت حوزه های اصلی استان خراسان رضوی به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد و بصورت مجازی برگزار گردید.

در این گردهمایی مجازی که با حضور مرتضی ایمن شهیدی، مسئول حفاظت آزمون استان خراسان رضوی برگزار شد، آخرین نکات حفاظتی، امنیتی و بهداشتی در خصوص آزمون کارشناسی ارشد سال جاری توسط مرتضی ایمن شهیدی مسئول حفاظت آزمون استان و مهدی قاسم زاده قائم مقام حفاظت آزمون استان عنوان گردید.

همچنین هر یک از حضار ضمن به اشتراک گذاشتن تجربیات برگزاری آزمون دکتری امسال در حوزه مربوطه، مشکلات بوجود آمده در این خصوص را مطرح و مورد بررسی قرار دادند.

لازم به ذکر است که آزمون کارشناسی ارشد سال 1399 در روزهای 16، 17 و 18 مردادماه به صورت هماهنگ در در کل کشور برگزار می گردد و طبق سنوات گذشته مدیریت حراست دانشگاه فردوسی مشهد، مسئولیت حفاظت آزمون کل استان خراسان رضوی را برعهده دارد.