بازدید مدیر حراست دانشگاه از اداره حفاظت فیزیکی و انتظامات

98879456123 3

در آستانه تعطیلات نوروز ۱۳۹۹، شب گذشته (۲۷ اسفند ماه ۱۳۹۹)، مرتضی ایمن شهیدی مدیر حراست دانشگاه فردوسی مشهد طی بازدیدی از اداره حفاظت فیزیکی و انتظامات، از نزدیک در جریان اقدامات و تلاش های صورت گرفته برای تعطیلات نوروز ۱۳۹۹ قرار گرفت.

در این بازدید محمدرضا نداف شرقی رئیس اداره حفاظت فیزیکی گزارشی از روند ثبت نام الکترونیکی طرح تردد تعطیلات نوروزی و نحوه گردش درخواست ها ارائه نمود و مدیر حراست دانشگاه را در جریان طرح ها، اقدامات پیشگیرانه و حفاظتی در تعطیلات نوروز قرار داد.

لازم به ذکر است، با توجه به ضرورت مراقبت بيشتر از اماكن و پرديس دانشگاه در ايام تعطيلات نوروزي، مدیریت حراست دانشگاه فردوسی مشهد امسال نيز همچون سال های گذشته، طرح كنترل الکترونیکی تردد در پرديس دانشگاه را بر اساس درخواست افراد در سامانه تردد به اجرا گذاشته است. جهت اطلاع از جزئیات این طرح می توانید به بخش دستور العمل حفاظتی ايام تعطيلات نوروز ۱۳۹۹ مراجعه نمایید.

98879456123 2

98879456123 1