نوروز ۱۳۹۹، #کرونا_را_شکست_میدهیم

1236547889 4

سال ۱۳۹۸ رو به پایان است و در حالی به استقبال سال نو می رویم که تعداد زیادی از پزشکان و همکاران دانشگاه علوم پزشکی افتخار خدمت در خط مقدم جبهه مقابله با ویروس کرونا را دارند و از جان و خانواده خود برای غلبه بر این بیماری مایه می گذارند.

همکاران انتظامات دانشگاه نیز همانند سال های گذشته جهت حفاظت از اموال بیت المال و انتظامات پردیس دانشگاه و دانشکده ها و واحدهای تابعه به صورت 24 ساعته در ایام نوروز حضور خواهند داشت.

به استقبال بهار می رویم و برای همکاران دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعم از پزشکان، پرستاران و کارکنان این دانشگاه از خداوند منان توفیق روزافزون و سلامتی مسألت می نماییم و سالی سرشار از سلامتی و امنیت و نشاط را برای همکاران و خانواده هایشان آرزومندیم.

#در_خانه_بمانیم

#کرونا_را_شکست_میدهیم

مركز پیام دانشگاه با شماره تلفنهای ۳۸۸۰۴۹۴۹ - ۳۸۸۰۴۹۵۹ و یا شماره همراه ۰۹۲۰۸۸۰۴۹۵۹ درتمام ساعات شبانه روز آماده پاسخگویی و خدمت به دانشگاهیان محترم می باشد.

1236547889 1
1236547889 2