نخستین شماره فصلنامه «رصد» ویژه «اقتصاد مقاومتی» منتشر شد

moukup - Copy

نخستین شماره فصلنامه داخلی، خبری و آموزشی «رصد» ویژه «اقتصاد مقاومتی» توسط مدیریت حراست دانشگاه فردوسی مشهد منتشر شد.

این نشریه که با هدف اطلاع رسانی و آموزش همگانی در حوزه های حفاظتی از جمله تخلیه تلفنی، جاسوسی، کلاهبرداری ها و ... شروع به کار کرده است؛ در تابستان امسال پیش شماره خود را منتشر کرد، و حال در فصل پاییز اولین شماره خود را به موضوع اقتصاد مقاومتی اختصاص داده است.

مطالب فصلنامه «رصد» زیر نظر شورای سردبیری متشکل از همکاران مدیرت حراست و ادارات زیر مجموعه تهیه می گردد.

در شماره نخست این نشریه می خوانیم:

• باطل‌السّحر تحریم دشمن
  • تبیین مؤلفه های اقتصاد مقاومتی
  • پاسخ به ده پرسش اقتصاد مقاومتی از زبان رهبر انقلاب
  • باید از دانش خود نان بخوریم
  • منتظر نمانید!
  • اقتصاد مقاومتی آمریکا
  • چرا به کالای ایرانی تعصب نداریم؟!
  • علم نافع
  • چه کنیم؟
  • تورهای اقتصاد مقاومتی

دانلود فایل نشریه رصد

جهت مشاهده پیش شماره نشریه رصد اینجا کلیک کنید

شورای سردبیری نشریه «رصد» از تمام شما همکاران عزیز دانشگاهی دعوت می نماید پیشنهادات و انتقادات خود را در خصوص اولین شماره از طریق فرم ارسال نظر ذیل این صفحه و یا رایانامه این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید   با ما در میان بگذارید.

دیدگاه‌ها

0 #4 فرهمند 1398-10-16 08:45
با سلام
از مطالب ارزشمندی که همکاران علمی و اداری در خصوص اقتصاد مقاومتی نوشتند استفاده کردم بخصوص موضوع «چرا به کالای ایرانی تعصب نداریم»، در صورتیکه نحوه تشویق و ترغیب استفاده از آن در بین جامعه دانشگاهی نیز عنوان گردد حتما می تواند گامی مؤثر برای افزایش تولیدات داخلی باشد.
0 #3 حمزه 1398-10-10 09:50
باسلام، ضمن تشکر از زحمات انجام شده، امیدوارم همانطور که رهبر عزیز فرمودند "منتظر نمانید" و شما به واقع این دستور مقام معظم رهبری را اجرایی نمودید، ما هم در حوزه علم و دانش آفرینی (علم نافع) بتوانیم این شعار را عملیاتی کنیم.
0 #2 باری 1398-10-07 14:14
باتقدیم سلام و احترام
انتشار نشریه وزین «رصد» را خدمت دوستان و همکاران عزیز و گرامی حراست دانشگاه صمیمانه تبریک عرض کرده و توفیق روز افزون بزرگواران را آرزومندیم
+1 #1 ارشدی 1398-09-20 07:25