حضور پررنگ همکاران حفاظت فیزیکی در همایش دوچرخه سواری

docharkhe 1

همکاران حفاظت فیزیکی و انتظامات دانشگاه در همایش دوچرخه سواری عمومی حضوری چشم گیر داشتند.

به مناسبت هفته تربیت بدنی، ظهر دیروز 30 مهرماه 1398، مدیریت تربیت بدنی دانشگاه فردوسی مشهد همایش دوچرخه سواری عمومی را در پردیس دانشگاه برگزار نمود.

در این همایش دکتر سهرابی مدیر تربیت بدنی و رییس دانشکده علوم ورزشی دانشگاه فردوسی در کنار کارکنان، دانشجویان و اساتید دانشگاه با دوچرخه های شخصی و دوچرخه های دانشگاه، مسیر دور پردیس را از مدیریت تربیت بدنی به صورت جمعی رکاب زدند و در همان مکان به کار خود پایان دادند.

همکاران حفاظت فیزیکی دانشگاه نیز مثل همیشه بیش از بخش های دیگر دانشگاه از این همایش استقبال نمودند و با تعداد چشمگیری در این همایش شرکت کردند.

در پایان نیز با تدارک پذیرایی و جوایز به قید قرعه از شرکت کنندگان در این همایش تجلیل به عمل آمد.

docharkhe 2

docharkhe 3