حق با مشترک نمی باشد!

rightel

بر اساس دریافت گزارش های مختلف در خصوص کلاهبرداری های تلفنی به مدیریت حراست، به یک وجه مشترک بین این کلاهبرداری ها رسیدیم و آن اینکه اکثر کلاهبرداری ها از خطوط اپراتور رایتل انجام می گیرد.

این موضوع نیاز به بررسی بیشتر داشت که چرا کلاهبرداران برای انجام اعمال مجرمانه خود از خطوط این اپراتور استفاده می کنند.

مدیریت حراست دانشگاه فردوسی مشهد با مکاتبه مستقیم با اپراتور، و همچنین ارتباط با سامانه ثبت شکایات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی(https://195.cra.ir) موضوع را ثبت و پیگیری نمود:

متن شکایت ارسال شده:

پاسخ داده شده توسط اپراتور:

با سلام؛ پاسخِ اپراتور رایتل به شرحِ ذیل اعلام میگردد: احتراما به استحضار می رساند؛ شرکت رایتل تا كنون چندین مرتبه پیامك اطلاع رسانی با مضمون ذیل را برای كلیه خطوط ارسال نموده است : "مشتركین محترم به تماسهای تلفنی برنده شدن در قرعه كشی برنامه های رادیو جوان، مسابقات تلویزیونی، سفرهای زیارتی و ترغیب شما به انتقال وجه از طریق عابر بانك اعتماد نكنید، این افراد كلاهبردارند."در حال حاضر واحد حقوقی شركت رایتل در حال پیگیری موارد سوء استفاده از نام تجاری شركت می باشد. همچنین مشتركین محترم جهت پیگیری بیشتر می توانند به صورت حضوری به مراجع قضایی مراجعه نمایند. با سپاس

درخواست تجدید نظر:

با تقدیم سلام متاسفانه ظاهرا به متن شكایت توجه نشده است مشكل در خصوص این سئوال است كه چرا فقط از خطوط رایتل برای اكثر این كلاهبرداری ها استفاده می شود؟؟؟؟؟ عرض بنده اینجا بود كه باید بررسی شود نحوه در اختیار قرار دادن سیم كارت به افراد در خطوط رایتل یك مشكلی دارد كه افراد بزهكار ترقیب به خرید این خطوط برای ارتكاب جرم می شوند پس باید با بازنگری جلوی این سوء استفاده گرفته شود و خطوط رایتل تبدیل به حیاط خلوت كلاهبرداران قرار نگیرد لطفا پاسخ این سئوال داده شود!

پاسخ داده شده توسط دبیر كمیته حفاظت از حقوق مصرف كننده:

باسلام با توجه به بررسی های انجام شده در شركت رایتل سیم كارتی به نام ایشان ثبت نگردیده و شكواییه ایشان قابل پیگیری نمی باشد در خصوص موضوع مطرح شده در تجدید نظر دوم (كلاهبرداری با سیم كارتهای شركت رایتل) مقرر گردید شركت رایتل بررسی و نظارت بیشتری نسبت بر روی سیم كارتهای واگذاری خود داشته باشد.