رونمایی از طرح جدید کارت شناسایی اعضای دانشگاه فردوسی

IMG 1662

در جلسه امروز شورای دانشگاه از طرح جدید کارت شناسایی اعضای دانشگاه فردوسی مشهد رونمایی شد.

در حاشیه این جلسه که امروز چهارشنبه 10 مهرماه 98، با حضور دکتر کافی رئیس دانشگاه، دکتر باقری مشاور وزیر علوم، مرتضی ایمن شهیدی مدیر حراست دانشگاه و اعضای شورای دانشگاه برگزار شد؛ از کارت شناسایی جدید اعضای دانشگاه فردوسی مشهد رونمایی و کارت های جدید اعضای شورا اهدا گردید.

مرتضی ایمن شهیدی مدیر حراست دانشگاه در این جلسه در خصوص تغییرات اعمال شده در طرح جدید کارت ها گفت: علاوه بر تغییر در ظاهر و طراحی کارت ها، اضافه شدن آرم وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، حذف نوع  استخدامی "پیمانی" برای اعضاء هیات علمی و نوع استخدامی "رسمی، پیمانی، قراردادی و روزمزد بیمه ای" برای کارمندان از روی کارت، درج گروه آموزشی مربوطه برای اعضاء هیات علمی، درج "محل خدمت" برای کارمندان و درج شعار هفتاد سالگی دانشگاه از جمله تغییرات ظاهری کارت های شناسایی جدید در روی کارت ها می باشد.

وی همچنین در خصوص تغییرات صورت گرفته در پشت کارت ها افزود: در پشت کارت ها، اضافه شدن آرم پرچم ایران، اضافه شدن نام گروه مربوطه به انگلیسی برای اعضاء هیات علمی، استفاده از کد QR در پشت کارت بجای بارکد، درج مشخصات فردی بصورت لاتین در کارت های شناسایی کارکنان و همچنین یکسان سازی رنگ کارت بازنشستگان با کارکنان دانشگاه از جمله این تغییرات می باشد.

ایمن شهیدی در ادامه اظهار داشت: بدلیل پرکاربرد بودن کارت های شناسایی و استفاده زیاد از آن، گاها کیفیت این کارت ها دچار افت می شد، که این موضوع در کارت های جدید مرتفع گرده است و با استفاده از یک دستگاه جدید، کارت ها لمینت می شود.

مدیر حراست دانشگاه در خصوص روند تعویض کارت ها گفت: قرار نیست کارت همه اعضای دانشگاه در این مرحله تعویض گردد؛ بلکه براساس تاریخ انقضای کارت فعلی و در زمان تمدید، کارت جدید به دانشگاهیان محترم ارائه می گردد.

card04