کسب مقام سومی تیم اداره انتظامات در مسابقات فوتسال جام رمضان دانشگاه

photo ۲۰۱۹-۰۶-۱۰ ۲۱-۰۲-۵۷ - Copy

اداره حفاظت فیزیکی و انتظامات مدیریت حراست دانشگاه موفق به کسب مقام سوم مسابقات فوتسال جام رمضان کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه فردوسی مشهد شد.

در این دوره از مسابقات پس از برگزاری بازی های گروهی و حذفی، چهار تیم اداره حفاظت فیزیکی و انتظامات، معاونت آموزشی (سازمان مرکزی) ، مرکز اطلاع رسانی و کتابخانه مرکزی و همچنین تیم فوتسال دانشکده دامپزشکی به مرحله رده بندی و فینال مسابقات راه یافتند.

در روز پایانی این مسابقات که شامگاه 20 خردادماه 1398 در سالن امام رضا(ع) برگزار شد، ابتدا تیم حفاظت فیزیکی و انتظامات، قهرمان دوره قبل مسابقات، که از رسیدن به فینال باز مانده بود، در مسابقه رده بندی و دیداری پر گل، پنج بر یک دانشکده دامپزشکی را شکست داد تا عنوان سومی را آن خود کند؛ گفتنی است این تیم که  بهترین خط حمله مسابقات را با ۲۴ گل زده در اختیار داشت بر خلاف سنت همیشگی دستش از جام قهرمانی کوتاه ماند.

در دیدار نهایی مسابقات نیز دو تیم سازمان مرکزی و کتابخانه مرکزی به مصاف هم رفتند که در نهایت تیم فوتسال معاونت آموزشی توانست با نتیجه ۲ بر ۱ تیم مرکز اطلاع رسانی و کتابخانه مرکزی را شکست دهد و مقتدرانه قهرمان بدون شکست این دوره از مسابقات لقب بگیرد.