باز هم کلاهبرداری ناکام تلفنی با ترفند رادیو جوان!

ATM

گزارش نمونه اي از تلاش كلاهبرداران تلفني به قصد اخاذي از يكي از کارکنان محترم دانشگاه جهت اطلاع رسانی و آشنایی با روش های این کلاهبرداران منتشر می شود:

ديشب ساعت 11 شب از شماره 09221897039 با گوشي من تماس مي گيرند و با توجه به خواب بودن بنده، دخترم گوشي را جواب مي دهد و ظاهرا فرد تماس گيرنده خبر از برنده شدن در يك مسابقه در راديو جوان را مي دهد. متاسفانه دختر بنده با اينكه از دانشجويان دكتري همين دانشگاه هم هست بر اثر صحبت هاي اين كلاهبردار مجاب شده و كارت عابر بانك بنده را بر مي دارد و بدون اطلاع من و به درخواست فرد تماس گيرنده جهت انجام درخواست كلاهبردار به سمت عابربانك مي رود. الحمدالله همسرم من را از خواب بيدار مي كند و پس از فهميدن جريان با سرعت به دنبال دخترم رفتم و ايشان را پاي خودپرداز پيدا كردم و به سرعت گوشي را از دستش گرفتم و پس از خبردار شدن كلاهبردار از رو شدن دستش براي من، تلفن را قطع كرد.

مطالب مرتبط