صوت مکالمه کلاهبردار به نام رادیو جوان با همکاردانشگاه

20180430135816555

فایل صوتی مکالمه فرد کلاهبردار تلفنی که از شماره 09225233732 با عنوان برنده شدن در قرعه کشی رادیو جوان قصد کلاهبرداری از همکار دانشگاهی را داشت و خوشبختانه از ابتدا با آگاهی کامل همکار محترم ناکام ماند؛ جهت آشنایی با روش های این کلاهبرداران منتشر می شود.

به جهت حفظ حریم شخصی همکار دانشگاهی صداهای مکالمه تغییر داده شده است.

دانلود فایل مکالمه

دیدگاه‌ها

-1 #3 علی 1402-03-15 00:37
با من هم تماس گرفتن از رادیو صبا و از طریق برنامه روبیکا. ۳ تا شماره حساب بانک مختلف خواهستن. طرف خیلی حرفه ای و کاربلد بود . صداش درحد دوبلورها و مجرهای حرفه ای تلویزیون. شماره کارت اول دادم اطلاعات کارتو خواست ندادم گفتم با شماره ۱۶ رقمی پول واریز میشه اینارو میخوای چیکار. اینجا برای انتقال پول هست نه واریز. که قطع کرد
-1 #2 Babakdaniz 1402-01-10 16:10
سلام و وقت بخیر نمیدونم این چه شرایطی، همین مسائل بصورت خیلی حرفه‌ای برای من اتفاق افتاد تقریبا ساعت۶ بعد از ظر بود شماره تماس گیرنده که ادعا می‌کرد از رادیو صباست اینه ۰۹۳۸***۹۰۸۱
-1 #1 سارا 1399-05-08 15:42
سلام دقیقا امشب با من هم از طریق واتس اپ تماس گرفتن
۰۹۲۲***۵۲۰۱۷
دوبار دفعه اول جواب ندادم و دفعه دوم ساعت ۱۱ شب.گفتن از صدا و سیم تماس گرفتن ادرس و حتی شماره ثابت هم دادن.واینکه اگر تمایل دارین گفتگو هم داشته باشین بصورت زنده صحبتهای شما پخش میشه .اسم سه تا بانک رو خواست و اینکه گفتن سه ملیون به سه حساب بانکی شما ساتنا میشه.بعد از من خواستن کدی که روی گوشی من ارسال شده رو بخونم.و من گفتم که الان چون باشما درحال مکالمه هستم برای من کدی ارسال نمیشه.در ضمن فکر نمی کنید الان خارج از تایم اداری هست شما تماس گرفتین .شما اجازه بدین من فردا با شما تماس میگیرم.بعد اقای ارشادی نام دروغین گفت که بله می دونم شما الان فکر میکنید ما کلاه بردار هستیم.ولی اشکالی نداره شما می تونید همین الان کد دستوریه*۷۳۳*۹۰# رو روی گوشی خودتون بزنین و جایزه واریز بشه خلاصه من قبول نکردم.خلاصه با اینکه فقط اسم بانک رو اول گفتم و هیچ شماره کارتی ندادم نگرانم .