اطلاعیه مهم در خصوص مسیرهای مناسب رفت و آمد

دانشگاهیان عزیز؛

همواره سعی کنید مسیرهای ایمن و پر رفت و آمد را برای تردد انتخاب کنید و از گذرگاه های خلوت به ویژه هنگام شب یا در تنهایی  بپرهیزید.

مسیرهایی که بیشترین رفت و آمد را دارند می‌توانند به عنوان یک مسیر مناسب در نظر گرفته شوند. همانند مسیر زیرگذرهای مقابل پارک ملت و ابتدای بولوار امامت به سمت درب شمالی دانشگاه و همچنین پیشنهاد می‌شود که از مسیرهایی که کمترین عبور و مرور را دارند استفاده نشود (همانند زیرگذر ابتدای بزرگراه شهید کلانتری به سمت درب شرقی دانشگاه)

چنانچه با هرگونه مزاحمت یا مشکلی مواجه شدید، در اسرع وقت اداره حفاظت فیزیکی و انتظامات دانشگاه فردوسی مشهد را مطلع نمایید. این مرکز به صورت 24 ساعته و در همه ایام هفته (بدون تعطیلی) پاسخگوی تماس شما خواهد بود.

لطفاً تلفن مرکز پیام اداره حفاظت فیزیکی و انتظامات را در فهرست مخاطبین گوشی خود ذخیره نمایید:
شماره همراه:     09208804959
شماره ثابت:     38804959 051

raftoamad4

" افراد بزه کار و مزاحمین خیابانی همواره از مکان‌ها و مسیرهای خلوت برای رسیدن به اهداف شوم خود بهره می‌برند. "

دانشگاهیان عزیز،

چنانچه به صورت پیاده به دانشگاه رفت و آمد دارید همواره سعی نمائید مسیرهای ایمن و پر رفت و آمد را انتخاب کنید به ویژه هنگامی که به تنهایی تردد می‌نمائید.

مسیرهایی که بیشترین رفت و آمد را دارند می‌توانند به عنوان یک مسیر مناسب در نظر گرفته شوند. همانند مسیر زیرگذرهای مقابل پارک ملت و ابتدای بولوار امامت به سمت درب شمالی دانشگاه و در مقابل پیشنهاد می‌شود که از مسیرهایی که کمترین عبور و مرور را دارند استفاده نشود ( همانند زیرگذر ابتدای بزرگراه شهید کلانتری به سمت درب شرقی دانشگاه )

هرچند مسئولیت امنیت مسیرهای خارج از دانشگاه بر عهده نیروی انتظامی است و از سال‌های گذشته پیگیری‌ها و مکاتبات متعددی جهت ارتقاء امنیت مسیرهای منتهی به دانشگاه صورت گرفته است ولی همچنان ضریب ایمنیِ لازم جهت تردد دانشجویان در زیرگذر بزرگراه کلانتری (درب شرقی) تأمین نشده است.

چنانچه با هرگونه مزاحمت یا مشکلی مواجه شدید، اداره حفاظت فیزیکی و انتظامات دانشگاه فردوسی مشهد به صورت 24 ساعته و در همه ایام هفته ( بدون تعطیلی ) پاسخگوی تماس شما خواهد بود.

شماره همراه:     09208804959

شماره ثابت:       38804959 051

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA

دیدگاه‌ها

0 #4 مهدی حافظی 1397-08-20 12:06
به نقل از دانشچو:
خب افرادی که مسیرشون این زیرگذر نا امن هست باید چه کنند؟!؟ اگر دوربین مدار بسته در یک محافظ ضد سرقت فلزی نصب بشه امنیت بیشتری فراهم میشه. لطفا مسئولین پیگیری بفرمایند.

با تقدیم سلام
محدوده زیر گذر خارج از دانشگاه می باشد و تحت اختیار ما برای نصب دوربین نیست، ضمن اینکه مراتب مکرر به مسئولین مرتبط شهر اعلام گردیده.
با این حال همکاران انتظامات دانشگاه به صورت تصادفی در این محدوده گشت زنی انجام می دهند
0 #3 khandan 1397-08-02 19:58
سلام. زیرگذر درب شرقی به شدت ناامنه، و روشنایی آن خیلی کمه/
0 #2 دانشچو 1397-08-02 13:47