آغاز به کار سامانه ساتراپ از اول مرداد ماه در دانشگاه فردوسی

satrap

به منظور رعایت بیشتر مقررات راهنمایی و رانندگی و برقراری بهتر نظم و امنیت در پردیس دانشگاه فردوسی مشهد، سامانه ساتراپ (سامانه تخلفات راهنمایی و رانندگی پردیس) راه اندازی گردید.

به گزارش خبرنگار مدیریت حراست، مدیر حراست دانشگاه فردوسی با اعلام این خبر گفت: طبق برنامه ریزی های انجام شده از ابتدای مردادماه 97 تخلفات راهنمایی و رانندگی در سطح پردیس دانشگاه در این سامانه ثبت می گردد.

مرتضی ایمن شهیدی افزود: در راستای توسعه و بهره گیری از فناوری های نوین در حفظ امنیت و نظم در پردیس دانشگاه، مدیریت حراست با هماهنگی کارگروه ترافیک پردیس دانشگاه و با تلاش پرسنل اداره حفاظت فیزیکی، از سال 96 مقدمات تهیه سامانه تخلفات راهنمایی و رانندگی پردیس تحت عنوان ساتراپ را آغاز نمود که با اتمام روندهای فنی از ابتدای مرداد ماه اجرایی می گردد و به صورت ویژه قابل استفاده توسط مأمورین گشتی اداره حفاظت فیزیکی و انتظامات می‌باشد.

وی در خصوص قابلیت های این سامانه اظهار داشت: این سامانه در دو نسخه تحت وب و اپلیکیشن تولید شده است و امكاناتی همچون ثبت نوع تخلف، ارسال پیامك و نامه اتوماسیون اداری برای افراد و گزارش های مدیریتی در این سامانه پیش بینی شده است.