پیش از نصب برنامه ها در گوشی، چه نکاتی را رعایت کنیم؟

Mobile-ad-ecosystem

 

 یک برنامه ایی را می بینید، از آن خوشتان می آید. به نظر چیز جالب و اعتیاد آوری است. دلتان می خواهد آن را بر روی گوشی خود داشته باشد. تصمیم خود را می گیرید و انگشت خود را بر روی گزینه بارگیری برنامه فشار می دهید و منتظر هستید تا بارگیری برنامه پایان پذیرد. بله ! بگذارید با هم رو راست باشیم – تدابیر امنیتی آخرین چیزی است که شما به آن فکر می کنید.

اما شما باید بدانید که دنیای برنامه ها همانند یک جنگل است، همه چیز آنگونه که شما می بینید نیست. هکرها تلاش می کنند تا با ارایه برنامه های به ظاهر مشروع اعتماد شما را جلب نمایند، اما باید بدانید که شما تنها در حال بارگیری یک نرم افزار آلوده به بد افزار هستید و هنگامی که این کار به پایان رسد، شما عملا گوشی خود را تقدیم آن ها می کنید.

هکر ها می توانند به تمامی محتویات درون گوشی شما دسترسی یابند. از اطلاعات حسابهای بانکی شما گرفته تا دسترسی به گذرواژه ها و هر آنچه که در گوشی خود دارید.

در این نوشتار می خواهیم به شما چند راه ساده را بیاموزیم که از کجا بدانیم برنامه ایی را که در حال بارگیری آن هستیم به بد افزارها آلوده نشده باشد ؟ با ما همراه باشید.

۱ ) برنامه های خود را از فروشگاه های شناخته شده ایی همانند: گوگل پلی، اپل استور، آندروید مارکت و … بارگیری نمایید. به یاد داشته باشید که اگر پیامی را درباره بارگیری برنامه ایی دریافت کردید هرگز آن را دانلود نکنید زیرا خطر بزرگی در کمین شما نشسته است.

۲ ) هنگامی که می خواهید برنامه ایی را بارگیری نمایید آن را بررسی نمایید. ببینید دیگر کسانی که این برنامه یا بازی را بارگیری کرده اند و آن را به کار گرفته اند در باره آن چه می گویند؟ با این کار دست کم می توانید بهترین گزینش را از میان برنامه های گوناگون داشته باشید.

۳ ) نکته بسیار مهمی که باید به آن توجه شود آن است که این برنامه ها خواستار چه دسترسی و منابعی پس از نصب بر روی گوشی شما هستند ؟ به ویژه این نکته در گوشی هایی که دارای سیستم عامل آندروید، بلک بری و iOS هستند اهمیت بیشتری می یابد. صاحبان گوشی های هوشمند باید به این نکته توجه نمایند و پیش از بارگیری برنامه ها سطح دسترسی ها خواسته شده آن ها را بخوانند و با دیگر برنامه های مشابه مقایسه نمایند. برای نمونه : یک بازی کوچک و سرگرم کننده نیازی به مجوز دسترسی برای ارسال پیامک یا دسترسی به سیاهه مخاطبان شما را ندارد و اگر چنین چیزی را دیدید، بدانید آن نرم افزار یک بد افزار است.

۴ ) هرگز گوشی های خود را جیلبریک و روت ننمایید. شاید برای کسانی که از سیستم عامل iOS استفاده می نمایند، جیلبریک کردن گوشی ها و توانایی نصب برنامه ها بدون آنکه نیاز باشد آن را حتما از اپل استور بگیرند جذاب باشد اما با این کار به راحتی گوشی شما در برابر حملات هکرها آسیب می بیند. به همین ترتیب برای کاربران آندرویدی نیز روت کردن گوشی هایشان کار خطرناکی است; وقتی که شما گوشی خود را روت می کنید برنامه های درحال اجرای گوشی شما به تمامی ویژگی های گوشیتان دسترسی پیدا می کنند.

 منبع: آپی پروتکت

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

تازه ترین مطالب

 

گزارش تصویری