کتابچه امنیت در سفرهای خارجی

safarkhareji - Copy

از جمله شاخص های رشد و توسعه هر کشوری، میزان توجه و رعایت مسائل حفاظتی و امنیتی توسط نخبگان آن در خارج از کشور است. این امر مهم، ارتباط مستقیم با فرهنگ عمومی جامعه دارد و رعایت این امور از محورهای پیشرفت جامعه خواهد بود.

امروز اکثر کشورها، به خصوص جوامع توسعه یافته برای ارتقاء سطح کیفی و کمی دانش خود تلاش می‌کنند تا حوزه منافع خود را در سایه اصول امنیتی و همچنین رعایت ضوابط حفاظتی افزایش داده تا از گزند و آفت‌های ناشی از نا امنی مصون بمانند. بدیهی است ایجاد و حفظ این اصول مانند تمامی مقوله های فرهنگی، مدنی، اجتماعی و... نیازمند آموزش، توجیه و ترویج فرهنگ مربوطه می‌باشد تا بتوان از طریق این دانسته‌ها مجموعه افکار و اعمالی را که در مسافرت خارج از کشور باعث و سبب ایجاد آرامش و اطمینان می‌شود، بکار برده و برای رسیدن به اهداف مسافرت، آسیب‌ها، تهدیدها و خطرات را شناخته و در مواقع لزوم واکنش مناسب از خود نشان بدهد.

اصولاً مسافرت فرد یا گروهی از کشوری به کشور دیگر به عنوان یک فرصت مناسب برای سرویس‌های اطلاعاتی و امنیتی کشور میزبان تلقی می‌شود. سرویس‌های اطلاعاتی و گروه‌های معاند با نظام، مترصد تخلیه اطلاعاتی و یا جذب مسافران به عنوان یک منبع خبری می‌باشند. موضوعات مورد علاقه آنان می‌تواند مواردی باشد که برای هموطنان مسافر، اطلاعاتی عادی و معمولی تلقی می‌شود و در این راستا نخبگان علمی برای سرویس‌های اطلاعاتی، ارزشمند محسوب می‌شوند. تردیدی به خود را ندهید که از بدو ورود به کشور مقصد می توانید سوژه سرویس‌های اطلاعاتی آن کشور باشید.

توجه به نکات امنیتی در این کتابچه را به همه عزیزانی كه عازم ماموریتهای خارج از كشور هستند توصیه می كنیم و همواره به خاطر داشته باشید همكاران شما در حراست ، آماده همكاری و پاسخگویی به سؤالات شما می باشند.

لازم به ذکر است این نسخه از کتابچه مخصوص انتشار در سایت می باشد، جهت دریافت کتابچه تکمیلی به مدیریت حراست مراجعه فرمایید.

دانلود فایل PDF

دیدگاه‌ها