شنود تلفن همراه حتی در حالت خاموش!
امروزه استفاده از ابزارهای ارتباطی سیّار مورد استقبال بسیاری از مردم قرار گرفته در کنار استفاده از این وسایل تهدیداتی هم وجود دارد که باید از آنها دوری کرد یکی از تهدیداتی که وجود دارد شنود غیرمجاز از طریق تلفن موبایل است که به وسیله دو قطعه در این دستگاه می توان این کار را انجام داد. یکی سیم کارت که برای ردیابی و شنود می توان از آن استفاده کرد. دومین قطعه خود گوشی تلفن همراه است که به دو طریق نصب نرم افزار شنود و یا ارسال خودکار اطلاعات را انجام می دهد.
روش های شنود غیر مجاز از طریق تلفن همراه:
شنود در حالت خاموش گوشی تلفن همراه
یکی از روشها شنود بعد از خاموش نمودن گوشی تلفن همراه است. اکثر مردم فکر می کنند با استفاده از این روش می توانند جلوی شنود غیرمجاز را بگیرند ولی نمیدانند که یکی از بهترین روش های شنود غیرمجاز همین روشی است که کاربر تلفن همراه خود را خاموش مینماید. به این طریق که با خاموش نمودن گوشی و خاموش شدن صفحه نمایش تلفن به صورت خودکار (البته با تنظیماتی که قبلاً توسط فرد جاسوس اطلاعاتی روی گوشی شما صورت گرفته است) شروع به شماره گیری شماره های عناصر شنود که قبلاً در حفره های نرم افزاری ثبت شدهاند را مینماید و به این ترتیب به فرستندهای مخفی برای شنود تبدیل میشود.
توجه نمایید که حتی درآوردن باتری هم موجب از بین رفتن احتمال شنود نمیشود چون ممکن است یک باتری دیگر و کوچکتری در مدارات گوشی تعبیه شده باشد و عمل رساندن برق و انرژی به گوشی جهت شنود را فراهم نماید.
شنود به روش پاسخگویی خودکار
این روش به این صورت است که فرد شنود کننده با شخص مورد نظر تماس می گیرد و بدون اینکه گوشی تلفن همراه آن شخص زنگ بخورد میکروفون دهنی گوشی به طور خودکار روشن می شود و شنود صورت می گیرد. بدون اینکه شخص طعمه متوجه شود.
در این روش معمولا با دستیابی به تلفن همراه طعمه و یا تنظیم گوشی فردی که همراه طعمه است، با استفاده از تغییر در تنظیمات گوشی امکان پاسخگویی خودکار به تماس های ورودی را فعال می کنند. در این صورت از هر فردی که با این تلفن همراه تماس بگیرد تماس به صورت خودکار بدون جلب توجه یا زنگ خوردن گوشی و یا نیاز به زدن دکمه پاسخگویی، تماس وصل می شود. معمولا تمامی گوشی های اندرویدی این قابلیت را دارند.
راههای پیشگیری از شنود توسط تلفن همراه
- جلوگیری از ورود تلفن همراه به مکانهای حساس و مهم بخصوص جلسات
- ایجاد اختلالات الکترونیکی در نوع آنتن دهی مناطق مهم و حساس جهت عدم برقراری ارتباط
- از خرید گوشیهای دست دوم و کارکرده اجتناب نمایید.
- در خرید گوشی تلفن همراه دقت نمایید، بعد از خرید از لحاظ حفرههای سختافزاری و نرمافزاری گوشی را بررسی نمایید.
- باتری تلفن همراه را بررسی نمایید که دستگاههای شنود جاسازی نشده باشند.
- تماسهای ورودی و خروجی در تلفن همراه خود و از طریق فهرست مکالماتی شرکت مخابراتی ارائه دهنده خدمات تلفن همراه خود را دائماً چک نمایید.
- آخرین به روز رسانی سه شنبه, 02 بهمن 1397 | بازدید: 115091
تازه ترین مطالب
دیدگاهها
خوراکخوان (آراساس) دیدگاههای این محتوا