فرم ثبت نام همایش آموزشی «امنیت در سفرهای خارجی و تعاملات بین‎المللی»

safarkhareji - Copy

فرم ثبت نام همایش آموزشی «امنیت در سفرهای خارجی و تعاملات بین‎المللی» ویژه دانشجویان مقطع دکتری دانشگاه فردوسی مشهد

زمان همایش: سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ساعت ۸:۳۰ الی ۱۱
مکان همایش : سالن اجتماعات دانشکده علوم
ضمن گرامیداشت سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری و تبریک هفته بزرگداشت مقام شامخ استاد و معلم، باستحضار می‎رساند با توجه به اینکه دانشجویان مقطع دکتری در سفرهای خارج از کشور و یا در مراودات با اتباع خارجی، مورد تهدیدات امنیتی سرویس‎های جاسوسی می‎باشند، به همین منظور سومین همایش آموزشی با عنوان «امنیت در سفرهای خارجی و تعاملات بین المللی، آشنایی با روش‎های مقابله‎ای با تهدیدات سرویس‎های بیگانه در مؤسسات آموزشی، پژوهشی و صنعتی» با حضور کارشناس ارشد اداره کل توجیه و آگاه‎سازی معاونت ضدجاسوسی وزارت اطلاعات تدارک دیده شده است.
لذا از جناب‎عالی دعوت می‎شود جهت ثبت‎نام و شرکت در این همایش از طریق فرم زیر اقدام فرمائید. شایان ذکر است گواهی شرکت در همایش مذکور برای شرکت‎کنندگان صادر خواهد شد
  1. نام(*)
  2. نام و نام خانوادگی(*)