تقدیر از همکاران نمونه مدیریت حراست در مراسم روز کارمند

1235545 6

مراسم گرامیداشت هفته دولت و روز کارمند روز شنبه ۴ شهریورماه ۱۴۰۲در دانشکده علوم دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

این مراسم که با حضور رئیس دانشگاه، معاون آموزشی و معاون برنامه ریزی و توسعه منابع و دیگر مسپولین و همکاران دانشگاه برگزار شد از کارمندان نمونه سال ۱۴۰۱ و همکاران بازنشسته سال ۱۴۰۱ و نیمه اول سال ۱۴۰۲ دانشگاه فردوسی مشهد تقدیر بعمل آمد.

در این مراسم احسان بركه باد، علي استماعي، سيد حيدر حسيني كارگر، محمد رضا پيوندي جهان آبادي و علي اكبر قانع قصاب نوغان به عنوان همکاران نمونه مدیریت حراست دانشگاه معرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند. همچنین از رسول بهنیا همکار حفاظت فیزیکی این مدیریت که مدتی است به دلیل عارضه قلبی در بیمارستان بستری می باشد با حضور خانواده وی نیز به عنوان کارمند نمونه تقدیر گردید.

همچنین از مرتضی ایمن شهیدی مدیر بازنشسته حراست و علی شریعتی، غلامعلی سوری، محمود صفوی، سیدعلی هاشمی و علی اصغر پاکزاد از همکاران بازنشسته اداره حفاظت فیزیکی مدیریت حراست نیز تقدیر بعمل آمد.

در روز شنبه ۴ شهریورماه ۱۴۰۲