همایش آموزشی حفاظت آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ استان خراسان رضوی برگزار شد

IMG 5951

همایش آموزشی توجیهی حفاظت آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ استان خراسان رضوی در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مدیریت حراست، این همایش صبح امروز ۱۹ دی ماه سال جاری با شرکت برخی از مسئولین حفاظت حوزه های اصلی استان خراسان رضوی در سالن شورای سازمان مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار گردید.

این گردهمایی که با حضور و سخنرانی مهدی قاسم زاده، مسئول حفاظت آزمون و جمال موسمی قائم مقام حفاظت آزمون استان خراسان رضوی برگزار شد، آخرین نکات حفاظتی و امنیتی در خصوص آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ به دقت مورد بررسی قرار گرفت و مسئولین حفاظت حوزه های اصلی استان خراسان رضوی با آخرین روش های نقوذ امنیتی و انواع تخلفات در آزمون سراسری آشنا شدند و آخرین هماهنگی های لازم جهت برگزاری هر چه بهتر آزمون سراسری امسال انجام شد.

لازم به ذکر است که امسال آزمون سراسری سال ۱۴۰۲ در دو نوبت برگزار می شود که نوبت اول آن در روزهای ۲۹ و ۳۰ دی ماه ۱۴۰۱ همزمان با کل کشور در ۲۷ شهرستان و ۳۶ حوزه استان خراسان رضوی برگزار می گردد و طبق سنوات گذشته مدیریت حراست دانشگاه فردوسی مشهد، مسئولیت حفاظت آزمون کل استان خراسان رضوی را برعهده دارد.

IMG 5953