برگزاری محفل ذکر خاطره و یاد شهید حمید حکمت پور

site-hekmatpour2

محفل ذکر خاطره و یاد شهید حمید حکمت پور به همراه قرائت دعای ندبه روز جمعه ۲۰ خرداد ۱۴۰۱ در مسجد امام رضا علیه السلام دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می گردد.

در این مراسم که به منظور بزرگداشت شهید حمید حکمت پور از شهدای غواص و کارمند دفاع مقدس دانشگاه فردوسی برگزار می گردد، ضمن حضور خانواده، دوستان و همرزمان، یاد شهید عزیز را با ذکر خاطره گرامی خواهند داشت.

لازم به ذکر است که این مراسم توسط مدیریت حراست دانشگاه و با مشارکت مدیریت فرهنگی دانشگاه، هیئت میثاق با شهیدان، هیئت دانشجویی سیدالشهداء (علیه السلام)، کانون میثاق با افلاکیان و کانون مهدویت، از ساعت ۶ صبح با قرائت دعای ندبه آغاز و پس از آن محفل ذکر خاطره و یاد شهید با حضور همرزمان و دوستان شهید برگزار می گردد.

جهت آشنایی با شهید حمید حکمت پور می توانید به صفحه ویژه شهید به آدرس hekmatpour.um.ac.ir مراجعه نمایید.

poster-hamid2