نخستین همایش ملی پژوهش های نوین سربازان گمنام امام زمان (عج) برگزار می شود

pic2 1

نخستین همایش ملی پژوهش های نوین سربازان گمنام امام زمان (عج) و امنیت پایدار و رشد محور در گام دوم انقلاب، فروردین سال آینده برگزار می شود.

این همایش با هدف تبیین مبانی، رویکرد ها و راهبردهای مرتبط با وزارت اطلاعات و ایجاد بستر مناسب در تولید و بازنشر اندیشه های مرتبط با رویکرد جامعه حراستی و ارتباط آن با وزارت اطلاعات و نیز گسترش همکاری و تعامل با نخبگان، صاحب نظران و مراکز علمی و پژوهشی در گام دوم انقلاب از سوی سازمان حراست کل کشور و حراست کل استان قزوین برگزار می شود.

محور ویژه همایش «عدالت و مبارزه با فساد و نقش سربازان گمنام امام زمان(عج) و جامعه حراستی در تحقق آن در تعامل با سایر دستگاه های نظارتی» است و علاقه مندان به ارسال مقاله تا 18 فروردین مهلت دارند آثار خود را به نشانی www.conference.pnu.nc.ir/ghazvin-demo ارسال کنند.

این همایش 28 فروردین 99 در محورهای گام اول انقلاب (واکاوی نقش و جایگاه سربازان گمنام امام زمان و جامعه حراستی در چهار دهه اول انقلاب، نقش و جایگاه سربازان گمنام امام زمان و جامعه حراستی در مدیریت بحران، تامین امنیت، توسعه و پیشرفت کشور در ابعاد داخلی و خارجی، نقش و جایگاه سربازان گمنام امام زمان و جامعه حراستی در اقتدار انقلاب اسلامی و تغییر چالش ها و نقش و جایگاه سربازان گمنام امام زمان و جامعه حراستی در تقابل دوگانه جدید اسلام و استکبار در جهان معاصر) و گام دوم انقلاب (نقش جوانان در تحقق تمدن نوین اسلامی و آموزه های دینی از منظر مقام معظم رهبری، علم و پژوهش از منظر مقام معظم رهبری و نقش آن در کارکرد سربازان گمنام امام زمان و جامعه حراستی، اقتصاد مقاومتی، مدیریت جهادی و تولید ملی از منظر مقام معظم رهبری و نقش سربازان گمنام امام زمان و جامعه حراستی در تحقق آن، استقلال، آزادی و عزت ملی از منظر مقام معظم رهبری و نقش سربازان امام زمان و جامعه حراستی در تحقق آن، تبیین و بسترسازی فرهنگ مقاومت، تبیین راهبردهای تهدیدآمیز دشمنان و نقش سربازان گمنام امام زمان و جامعه حراستی در مقابله با آن، حراست و امنیت اجتماع و خانواده در عرصه شبکه های اجتماعی در بیانیه گام دوم انقلاب و تبیین اصول و مبانی امنیت با رویکرد دینی در بیانیه گام دوم انقلاب) برگزار می شود.

hamayesh-gomnam