بازدید مدیر حراست دانشگاه از نمایشگاه پدافند غیرعامل

R- 2

صبح امروز 14 آبان ماه مرتضی ایمن شهیدی مدیر حراست دانشگاه به همراه برخی از همکاران این مدیریت، از نمایشگاه پدافند غیرعامل بازدید کردند.

مدیر حراست دانشگاه در این بازدید ضمن تشکر از تلاش های همکاران اداره حفاظت فیزیکی در برپایی این نمایشگاه به بهترین وجه ممکن با وجود کمبود امکانات و منابع، اظهار امیدواری کرد این گونه فعالیت ها در آشنایی دانشگاهیان با حوزه پدافند غیرعامل مؤثر واقع شود.

وی همچنین در خصوص فعال شدن دبیرخانه کمیته پدافند غیرعامل به صورت دائمی در طول سال گفت: ایجاد دفتر یا مکان مشخص برای دبیرخانه کمیته، جهت تعامل و جذب مشارکت حداکثری دانشگاهیان در خصوص اجرای طرح های مختلف حوزه پدافند غیرعامل ضروری است و بایستی پیگیری شود.

گفتگو با برخی از مراجعه کنندگان در خصوص نحوه تعامل و همکاری در حوزه پدافند غیرعامل و اهدای جایزه شرکت کنندگان در مسابقه پیامکی هفته پدافند غیرعامل، از دیگر برنامه های بازدید مدیر حراست دانشگاه از نمایشگاه بود.

این نمایشگاه به مناسبت گرامی داشت هفته پدافند غیرعامل، با هماهنگی کمیته پدافند غیرعامل دانشگاه و توسط اداره حفاظت فیزیکی مدیریت حراست دانشگاه، از روز شنبه 11 آبان ماه 98 در میدان علوم دانشگاه فردوسی مشهد برپا شده است و امروز به کار خود پایان می دهد.

همچنین لازم به ذکر است برگزاری مسابقه حضوری روزانه با محوریت محتوای ارائه شده در نمایشگاه از دیگر برنامه های جنبی این نمایشگاه بود.

R- 7

R- 8