نماهنگ | مدال مادری

13980516 7343174

یکصد و پانزده نفر از مدال‌آوران المپیادهای علمی کشوری و جهانی به همراه اعضای تیم ملی والیبال جوانان ایران صبح چهارشنبه ۱۳۹۸/۰۵/۱۶ با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.

یکی از مدال‌آورانی که در این دیدار به ایراد سخنرانی پرداخت، سرکار خانم زهرا هدایتی متین دارنده مدال طلای المپیاد ادبیات دانش‌آموزی و دانشجویی بود. رهبر انقلاب نیز در پایان بیانات‌شان خطاب به حاضرین گفتند:
«حضور این خانم محترم به همراه همسر و فرزند خود، نشان می‌دهد خانمها با داشتن همسر و فرزند نیز می‌توانند به موفقیت‌های بزرگ دست یابند.»

بخش زن و خانواده پایگاه اطلاع‌رسانی KHAMENEI.IR (ریحانه) در گفتگو با خانم زهرا هدایتی -یکی از نخبگانی که در این دیدار به بیان نظرات و نکاتی پرداخت- روایتی از این دیدار را منتشر کرد.