ایمن‌شهیدی: بیشترین تعداد داوطلبان کنکور در خراسان رضوی از گروه علوم تجربی بودند

IMG 0293

مسئول حفاظت آزمون استان خراسان رضوی گفت: از مجموع ۱۰۱ هزار و ۹۴۷ داوطلب آزمون ورودی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی در خراسان رضوی بیشترین تعداد داوطلب در گروه علوم تجربی صبح روز جمعه و همزمان با سراسر کشور به رقابت پرداختند.

مرتضی ایمن شهیدی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این گروه ۴۷ هزار و ۱۱۸ نفر در ۲۹ حوزه امتحانی در ۲۱ شهرستان خراسان رضوی حضور پیدا کردند.

وی ادامه داد: در استان خراسان رضوی و در گروه علوم ریاضی و فنی ۱۱ هزار و ۳۷۲ نفر و در گروه علوم انسانی ۲۱ هزار و ۴۳۶ نفر صبح پنجشنبه و در گروه آزمایشی هنر ۹ هزار و ۵۰۳ نفر طی عصر پنجشنبه به رقابت پرداختند.

مسئول حفاظت آزمون استان خراسان رضوی گفت: آخرین مرحله آزمون سراسری امسال، عصر جمعه و در گروه زبانهای خارجی برگزار می شود که در خراسان رضوی ۱۲ هزار و ۵۱۸ نفر در این گروه آزمون می دهند.

منبع: ایرنا