"طمع" پاشنه آشیل مالباختگان کلاهبرداری تلفنی + صوت مکالمه یک کلاهبردی

71421

تلفن همراه، اس‌ام‌اس و عابربانک سه ضلع اصلی کلاهبرداری‌ تلفنی است. شیادانی که با سوء‌استفاده از ناآگاهی مردم خیلی راحت حساب‌های بانکی آنها را به بهانه‌های مختلف خالی می‌کنند. برنده خوش‌شانس مسابقات رادیویی و تلویزیونی، برنده شدن سفر زیارتی به اماکن مقدس، برنده شدن در قرعه‌کشی بانک‌ها و موسسات مالی مواردی است که کلاهبرداری تلفنی برای فریب مال باختگان از آن استفاده می‌کنند. این شیادان به قدری حرفه‌ای عمل می‌کنند که اقشار مطلع و تحصیلکرده جامعه همم  به راحتی فریب می‌دهند.

حتما با تبلیغاتی نظیر برنده شدن در یک جشنواره ، زیر مجموعه گیری در شرکت های هرمی ، سرمایه گزاری با سود های رویایی آشنا هستید و حداقل یک بار راجع به آنها شنیده اید. اگر به طور مفصل تر همه این موارد را بررسی کنید متوجه خواهید شد که همه آنها از نقطه ضعف طمع در انسان ها استفاده میکنند. نقطه ضعفی که اگر به درستی تحریک شود میتواند میلیون ها تومان پول را فقط در عرض چند ثانیه به امید بدست آوردن چند هزارتومان به باد دهد!

کسب و کار های زیادی بر پایه این طمع در دنیا بوجود آمده اند کسب و کارهایی نظیر کازینوها، لاتاری ها، شرکت های بازاریابی شبکه ای و … و اکثر این کلاهبرداران بر پایه طمع و با تحریک این ضعف انسان از آن کسب درآمد می کنند. اگر نتوانید روی این حس به خوبی کار کنید حتی در ترید کردن (معامله و خرید و فروش) هم به مشکل خواهید خورد!

فایل صوتی زیر که مکالمه یک کلاهبردار تلفنی با یک طعمه می باشد را گوش دهید تا ببینید یک کلاه برداری چقدر میتواند دقیق انجام شود.

دانلود فایل صوتی کلاهبرداری

کلاه برداری ها هرروزه شکل جدیدی به خود می گیرند پس شما باید  به شدت حواس خودتان را جمع کنید، هر کجا مواردی نظیر قیمت ارزان تر، پول زیاد، برنده شدن ، جایزه های میلیونی ، قرعه کشی هایی با جایزه های رویایی ، چندبرابر کردن تضمینی سرمایه و…. مواردی از این قبیل مشاهده کردید و از آن فاصله نگرفتید ،  آماده از دست دادن سرمایه خود باشید.

منبع: ارز.پلاس