اجرایی شدن طرح کنترل تردد در ایام تعطیلات نوروز 1398

1N23

همزمان با ایام تعطیلات نوروز 1398 "طرح حفاظتی اماکن و کنترل تردد" با تلاش اداره حفاظت فیزیکی و اداره حفاظت فاوا مدیریت حراست در پردیس دانشگاه به اجرا در می آید.

مرتضی ایمن شهیدی، مدیر حراست دانشگاه فردوسی مشهد ضمن اعلام این خبر گفت: با عنايت به ضرورت حفاظت از اماکن و تجهیزات پردیس دانشگاه در ايام تعطيلات نوروز، "طرح حفاظتی اماکن و کنترل تردد" از تاريخ 1397/12/29 لغايت 1398/01/16 در پرديس دانشگاه، اجرایی می شود.

ایمن شهیدی با اشاره به حساسیت این طرح افزود: با توجه به اينكه فرآيند صدور مجوز تردد (شامل مراحل درخواست، بررسي و تأييد) همچون سال گذشته به صورت الكترونيكي انجام مي گردد، كاركنان و دانشجويان گرامي مطابق دستورالعمل طرح، بایستی با مراجعه به پرتال دانشگاهی پویا، درخواست خود را حداكثر تا تاريخ 1397/12/23 ارسال و مديران محترم نيز در اسرع وقت نسبت به تأييد يا رد درخواست ها اقدام نمايند.

مدیر حراست دانشگاه در پایان در خصوص نحوه تردد افراد شاغل فاقد کارت گفت: شاغلين فاقد كارت شناسايي دانشگاه همچون شرکت های مرکز رشد، دانشجويان پسا دكتري، پيمانكاران و رانندگان بايستي با مراجعه به مسئول امور عمومی یا کارشناس اداری دانشکده یا واحد مربوطه اقدام به ثبت اطلاعات خود نمایند.

وی همچنین در خصوص وضعیت درب های دانشگاه در ایام تعطیلات گفت: به منظور كنترل و نظارت لازم در ایام تعطیلات وضعیت دربهای ورودی به پردیس دانشگاه به شرح ذیل خواهد بود:

• درب شرقی: از 97/12/29 لغایت 98/1/16 به صورت شبانه روز باز می باشد.
  • درب شمالی:  از 97/12/29 لغایت 98/1/16 از ساعت 6:30 الی 22 باز می باشد.
  • درب علوم ریاضی:  از تاریخ 98/1/5 لغایت 98/1/16 صرفا در ایام غیرتعطیل رسمی از ساعت 7 الی 14 باز می باشد.
  • درب غربی و درب علوم تربیتی:  از 98/12/29 تا پایان تعطیلات 98/1/16 مسدود می باشد.

جهت دریافت دستورالعمل طرح و کسب اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه ارسال درخواست تردد اینجا کلیک کنید.