دستور العمل حفاظتی ايام تعطيلات نوروز 1398

دستور العمل حفاظتی ایام تعطیلات نوروز 1398 در پردیس دانشگاه

نحوه تردد افراد در دانشگاه

ضروری است رؤسا و مدیران محترم دانشكده ها و واحدها قبل از شروع تعطیلات، مشخصات مسئولین قسمتهای مختلف واحد مربوطه را شامل(نام و نام خانوادگی، سمت، آدرس و تلفن‌های منزل و همراه) را تهیه و به اداره حفاظت فیزیکی و انتظامات دانشگاه ارسال نمایند تا در صورت نیاز در اسرع وقت مورد بهره برداری قرار گیرد.

کنترل تردد افراد به صورت سیستمی و با ثبت الکترونیکی ورود و خروج افراد با کارت شناسایی دانشگاهی خواهد بود. اخذ مجوز تردد به صورت سامانه ای به شرح ذیل می باشد:

1. مراجعه اعضای محترم هیات علمی به دانشكده ها، برابر مقررات در ایام تعطیل مجاز می باشد.

2. سایر همکاران محترم دانشگاهی و کلیه شاغلین دارای کارت حضور و غیاب دانشگاه اعم از شرکتی، مراکز رشد و ... که نیاز دارند در ایام تعطیلات به محل کار تردد داشته باشند، بایستی درخواست خود را تا تاریخ 97/12/23 از طریق پرتال دانشگاهی پویا (بخش اداری مالی- منوی اداری – گزینه درخواست تردد) ارسال و پیگیری نمایند تا پس از تایید سرپرست و مدیر مربوطه این امکان برایشان فراهم گردد. در غیر این صورت تردد افراد، مجاز نمی باشد و مسئولیت آن بعهده واحد مربوطه خواهد بود.

3. تردد دانشجویان محترم در ایام تعطیلات به واحدها ممنوع می باشد، به استثنای دانشجویانی كه جهت انجام پروژه تحقیقاتی تردد آنها ضرورت داشته باشد. لذا مقتضی است دانشجویان مذکور درخواست خود را تا تاریخ 97/12/23 از طریق پرتال دانشگاهی پویا (منوی خدمات – گزینه درخواست تردد) ارسال و پیگیری نمایند تا پس از تایید استاد معرف و سپس مدیرگروه مربوطه و پس از آن رئیس دانشکده این امکان برایشان فراهم گردد. در غیر این صورت تردد افراد، مجاز نمی باشد و مسئولیت آن بعهده واحد مربوطه و دانشجو خواهد بود.

4. كلیه شاغلین فاقدکارت شامل رانندگان، پیمانكاران اعم از ساختمانی، فضای سبز، تغذیه، خوابگاهها و غیره در صورت نیاز به تردد در ایام تعطیلات می بایست با مراجعه به مسئول امور عمومی یا کارشناس اداری واحد مربوطه نسبت به ثبت اطلاعات خود در سامانه اقدام نمایند، انتظامات درب های ورودی موظفند نظارت دقیق برتردد این قبیل افراد داشته باشند.

5. جهت تردد دانشگاهیان دانشگاه علوم پزشکی و جهاددانشگاهی مستقر در پردیس دانشگاه بایستی درخواست تردد خود را به دانشکده یا واحد خود اعلام نمایند تا پس از ارسال لیست (بر اساس فرمت تعیین شده) توسط واحد مربوطه به اداره حفاظت فیزیکی، امکان تردد برایشان فراهم گردد

مراحل گردش درخواست

flowchart

نکات بسیار مهم

1.  مسئولین محترم واحدها می بایست ضمن اجرای کامل بند 4-2 دستورالعمل (شاغلین فاقد کارت) هرگونه فعالیت اجرائی در مجموعه خود از قبیل تعمیرات، رنگ آمیزی و ... را به همراه مشخصات پیمانکاران و عوامل مرتبط، زمان شروع و پایان فعالیت را تا تاریخ 97/12/23 جهت نظارت و کنترل ترددها به اداره انتظامات ارسال نمایند.

2. ضروری است مسئولین محترم امور عمومی واحدها و دانشكده ها، طی مدت مذكور به نحو مقتضی از فعال بودن سیستم های هشدار دهنده ضد سرقت و آتش سوزی ، قطع برق دستگاه های غیر ضروری و خاموش بودن تاسیسات حرارتی، بستن شیرگاز آبدارخانه ها، كنترل شیرهای سرویس های بهداشتی ، قفل بودن درب های آزمایشگاه ها، كارگاه ها، كتابخانه ها، انبارها، بازبودن آب راه پشت بام ها (باتوجه به فصل بارندگی) ، بازدید دیگر اماكن مورد نیاز و پارك خودروهای دولتی در پاركینگ واحد و استفاده از قفل مناسب اطمینان حاصل نمایند.

3. به نحو مقتضی به اطلاع كلیه همكاران دانشگاهی رسانده شود به منظور كنترل بهتر محیط دانشگاه و پیشگیری از هرگونه حوادث غیرمترقبه در ایام تعطیلات از آوردن همراه (فرزندان، دوستان، آشنایان و ...) خودداری نمایند. ضمن اینكه  پرسنل محترم انتظامات موظفند از ورود افراد متفرقه به داخل واحدها جلوگیری نمایند.

4. پارک خودروها به صورت شبانه روزی در محوطه پردیس دانشگاه بدلیل مسائل ایمنی و امنیتی در ایام تعطیل ممنوع می باشد. در صورت عدم رعایت این مهم خودرو از طریق پلیس راهور به پارکینگ منتقل می گردد.

5. شایسته است مسئولین محترم دانشكده ها و واحدها درایام تعطیلات به طریق مقتضی از واحد مربوطه سركشی ویا كسب اطلاع نمایند.

6. به منظور كنترل و نظارت لازم در ایام تعطیلات وضعیت دربهای ورودی به پردیس دانشگاه به شرح ذیل خواهد بود.
  • درب شرقی: از 97/12/29 لغایت 98/1/16 به صورت شبانه روز باز می باشد.
  • درب شمالی:  از 97/12/29 لغایت 98/1/16 از ساعت 6:30 الی 22 باز می باشد.
  • درب علوم ریاضی:  از تاریخ 98/1/5 لغایت 98/1/16 صرفا در ایام غیرتعطیل رسمی از ساعت 7 الی 14 باز می باشد.
  • درب غربی و درب علوم تربیتی:  از 98/12/29 تا پایان تعطیلات 98/1/16 مسدود می باشد.
 مركز پیام دانشگاه با شماره تلفنهای 38804949 - 38804959 و یا شماره همراه 09208804959 درتمام ساعات شبانه روز آماده پاسخگویی و هماهنگی لازم درخصوص موارد مذكور می باشد.

دریافت فایل دستورالعمل

دریافت فایل راهنمای سامانه