موشن گرافی | آن سوی خط کیست؟

jasosi

به نظر شما چند درصد از اطلاعات و اخبار كشور توسط تخلیه‏ تلفنی به دست دشمنان ایران زمین می افتد؟ شاید برای شما جالب باشد که بدانید متاسفانه نزدیك به 80 درصد اطلاعات كشور توسط تخلیه تلفنی از تمامی اقشار جامعه به دست دشمنان این مرز و بوم می افتد.

دشمن در تخلیه تلفنی به دنبال اطلاعاتی است كه از نظر ما ارزش چندانی ندارند، ولی در واقع برای آن‏ها ارزشمند محسوب می‏ گردد و اطلاعات ما به واقع تكمیل كننده پازل اطلاعاتی آن‏ها‏ست و دشمنان برای این كار هیچ محدودیت سنی اعمال نكردند و از كودكان 6 ساله تا سالخوردگان 90 ساله را مورد تخلیه قرار داده ‏اند.

بنابراین آگاهی از روش های مختلف جاسوسی یا تخلیه تلفنی برای عموم هموطنان ضروریست. در موشن گرافی زیر روش های جاسوسان برای تخلیه تلفنی بصورت تصویری شرح داده شده است.

با توجه به پهنای باند اینترنت خود ، می توانید این فیلم را با کیفیت های مختلف زیر دریافت نمایید :