افتخار آفرینی "جواد جامی" در مسابقات تنیس روی میز جشنواره ورزشی دانشگاه

photo ۲۰۱۹-۰۱-۱۳ ۱۱-۴۵-۳۷

مسابقات تنیس روی میز دهمین دوره جشنواره کارکنان و استادان دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

در این مسابقات که روز چهارشنبه 19 دی ماه در سالن ورزشی امام علی (ع) دانشگاه برگزار شد، استادان و کارکنان دانشگاه در دو بخش انفرادی و دوبل به رقابت با یکدیگر پرداختند. بخش انفرادی این مسابقات در ۶ گروه سه نفره برگزار شد و نفرات برتر طبق جدول آسیایی رقابت کردند.

در این دوره "جواد جامی" از همکاران اداره حفاظت فیزیکی و انتظامات مدیریت حراست توانست در بخش دوبل، مقام نخست و در بخش انفرادی مقام سوم مشترک مسابقات را کسب نماید.

در بخش انفرادی این مسابقات محسن قانع از امور دانشجویی، مجید حسن زاده از مدیریت تربیت بدنی، و جواد جامی از اداره حفاظت فیزیکی و انتظامات به همراه علی طالب خواه از مرکز فاوا (بصورت مشترک) به ترتیب مقام های اول تا سوم را کسب نمودند.

همچنبن در پایان بخش دوبل مسابقات تنیس روی میز دهمین دوه جشنواره کارکنان و استادان دانشگاه نیز به ترتیب تیم های محسن قانع و جواد جامی مقام اول، یحیی سلاح ورزی و مجید حسن زاده مقام دوم، تیم دکتر نوغانی و دکتر کرمانی و تیم دکتر احمدنیا و علی طالب خواه بصورت مشترک مقام سوم مسابقات را از آن خود کردند.