کلاهبرداری ناکام تلفنی به سبک رادیو جوان!

Acoso-telefónico-1024x576

گزارش نمونه اي از تلاش كلاهبرداران تلفني به قصد اخاذي از يكي از کارکنان محترم دانشگاه جهت آشنایی با روش های این کلاهبرداران منتشر می شود:

«فردي شماره  روز پنج شنبه حدود ساعت 15 از 09227644140 با تلفن همراه بنده تماس گرفت و عنوان كرد كه من از راديو جوان تماس مي گيرم، شما برنده قرعه كشي مسابقه راديو جوان شديد، شما را به اتاق فرمان وصل مي كنيم. بنده كه متوجه كلاهبرداري بودن اين تماس شدم، قطع كردم، مجددا تماس گرفت و گلايه كرد كه چرا قطع كرديد منتظر بمانيد شما را جهت دريافت هديه به اتاق فرمان وصل كنم در آنجا همان فرد دوباره شروع به صحبت كرد! و عنوان كرد كه ابتدا بايد به خودپرداز مراجعه نماييد و از حساب خود موجودي بگيريد سپس ما مبلغ دو و نيم ميليون تومان را به حساب شما واريز مي كنيم ولي قابل برداشت نيست. شما فردا با كپي كارت ملي و شناسنامه با مراجعه به بانك، مي توانيد اين پول را آزاد كنيد تا قابل برداشت شود. شما چه زماني مي توانيد پاي خودپرداز برويد؟ بنده گفتم تا نيم ساعت ديگر. مجدد فرد نيم ساعت ديگر تماس گرفت كه بنده با علم به اينكه اين تماس كلاهبرداري مي باشد پاسخ ندادم»

خواهشمند است ضمن حفظ هوشیاری کامل در این خصوص از هرگونه همکاری با کلاهبرداران جدا خودداری نموده و مراتب را سریعا به مدیریت حراست دانشگاه اعلام نمایید.

دیدگاه‌ها

0 #1 محمد شعبانی 1397-03-11 02:56
با شماره 09214515507 با خانم من تماس گرفته شد وهمین درخواست ها شد ما پای عابر بانک رفتیم ولی حسابم خالی بود خدا آخرش و بخیر کنه. کاش سو استفاده نکنند.
نقل قول کردن