گزارش كلاهبرداري ناكام تلفني از عضو هیات علمی

sim-cards-760x4001

گزارش نمونه اي از تلاش كلاهبرداران تلفني به قصد اخاذي از يكي از اعضای هیات علمی محترم دانشگاه جهت آشنایی با روش های این کلاهبرداران منتشر می شود:

«فردي از شماره 09227839643 با شماره voip بنده تماس گرفت و خود را بيگلري از مديريت امور مالي دانشگاه معرفي كرد و گفت كه مبلغ 12 ميليون تومان به اشتباه به حساب شما واريز شده است كه بايد به سرعت از طريق دستگاه خودپرداز برگردانيد در غير اينصورت حسابتان بلوكه مي شود. سريعا به دستگاه خودپرداز مراجعه كنيد بعد ما با شما تماس مي گيريم. شماره تماس بنده را هم گرفت. با توجه به اينكه موبايلم را در منزل جا گذاشته بودم، ولي با این حال به دستگاه خودپرداز مراجعه كردم و از حسابم موجودي گرفتم و بعد به مديريت امور مالي مراجعه كردم كه متوجه شدم اين موضوع كلاهبرداري بوده است»

لازم به ذكر است كه با همين شماره با يكي دیگر از اعضاي هيات علمي دانشگاه نيز تماس گرفته بودند و دقيقا مشابه همين مورد، درخواست بازگرداندن 12 ميليون تومان پول واریزی به حساب را مطرح کرده بودند كه خوشبختانه اين کلاهبرداری نیز با آگاهي و اقدام بموقع همكار محترم ناموفق بود.

خواهشمند است ضمن حفظ هوشیاری کامل در این خصوص از هرگونه همکاری با کلاهبرداران جدا خودداری نموده و مراتب را سریعا به مدیریت حراست دانشگاه اعلام نمایید.