تجلیل از بازنشستگان سال 1396 اداره حفاظت فیزیکی

index

به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر و به منظور تجلیل از بازنشستگان سال 1396 مراسمی درروز چهارشنبه 18 بهمن ماه  در اداره حفاظت فیزیکی با حضور  مدیر و معاون حراست،معاون محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، فرمانده بسیج کارکنان و تعدادی از کارکنان شاغل و بازنشسته اداره حفاظت فیزیکی و انتظامات برگزار گردید.

رئیس اداره حفاظت فیزیکی ضمن تبریک ایام الله دهه مبارک فجر و خیر مقدم به حاضرین به اهمیت کار انتظامات در دانشگاه پرداخته و بر آمادگی جسمانی نیروها تأکید و همچنین از 30 سال خدمت ارزشمند نیروهای بازنشسته تشکر نمود.

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین موسوی نماینده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دهه فجر را مقطع رهایی ملت ایران از ظلم و ستیز استکبار جهانی و آن را بخشی از تاریخ مهم ایران اسلامی دانست و از نقش کلیدی مردم و رشادتهای آنها در پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری حضرت امام خمینی (ره) یاد نمودند.

قانع فرمانده پایگاه بسیج کارکنان ضمن تبریک ایام مبارک دهه فجر به بازگویی خاطراتی از دوران اسارت در جنگ تحمیلی پرداختند

در ادامه برنامه، به سه نفر از برندگان مسابقه فرهنگی آینده انقلاب که با همکاری واحد فرهنگی اداره حفاظت فیزیکی و انتظامات برگزار شده بود به رسم یادبود هدایایی تقدیم گردید.
اهداء جوایز پنج نفر از برندگان مسابقه پویش کتابخوانی من همه جا کتاب می‌خوانم که به مناسبت چهلمین بهار انقلاب اسلامی و به همت صندوق وام و تسهیلات مالی کارکنان انتظامات برگزار گردید از دیگر بخش های این مراسم بود.

پایان بخش مراسم، اهدای لوح تقدیر و هدایا به بازنشستگان سال 1396 بود.

اسامی بازنشستگان سال 1396:

• محمدرضا سعادتمند نیا
  • محمدرضا حسین پور