بازدید 6هزار دانشگاهی از نمایشگاه هفته پدافند غیرعامل

DSC03160

در هفته پدافند غیر عامل، نمایشگاهی با این موضوع در پردیس دانشگاه فردوسی مشهد ، حد فاصل میدان علوم تا در شمالی دانشگاه به مدت پنج روز برپا گردید که بازدید کنندگان زیادی ازجمله رئیس و معاونان دانشگاه، مسئولان دانشکده ها و واحدها، و بیش از 6000  نفر از دانشجویان و کارکنان از این نمایشگاه بازدید داشتند.

مرتضی ایمن شهیدی مدیر حراست دانشگاه در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه ضمن اعلام این خبر افزود: «بر اساس تصمیمات ستاد بزرگداشت هفته پدافند غیرعامل دانشگاه فردوسی مشهد، مسئولیت اجرایی دو فعالیت اصلی هفته پدافند غیرعامل یعنی برگزاری كارگاه آموزشی پدافند غیرعامل زیستی و همچنین نمایشگاه پدافند غیرعامل به مدیریت حراست دانشگاه واگذار شد. برپایی نمایشگاه با همت و كوشش جمعی از همكاران خلاق و پرتلاش اداره حفاظت فیزیكی و انتظامات انجام گردید. هم چنین با توجه به انتظاراتی كه از دانشگاه فردوسی مشهد در خصوص اثرگذاری این گونه فعالیتها وجود دارد سعی شد كه مطالب عرضه شده متناسب با سطح توقعات باشد.

وی افزود: «در این راستا پایان نامه هایی با موضوع پدافند غیرعامل به نمایش عموم گذارده شد و در بخش معرفی كتاب با موضوع پدافند غیرعامل نیز با استقبال مراجعین مواجه بودیم.»

ایمن شهیدی در رابطه با بازدید کنندگان از این نمایشگاه افزود: «در طی پنج روز برپایی نمایشگاه رئیس دانشگاه فردوسی، معاونان دانشگاه و مسئولان دانشکده ها و بیش از 6000 نفر از دانشجویان و کارکنان از این نمایشگاه بازدید داشتند و بیش از 1000  نفر نیز در مسابقه نمایشگاهی شركت نمودند كه به قید قرعه در پایان هر روز از برگزاری نمایشگاه به برندگان كارت هدیه اهدا گردید؛ هم چنین10پایان نامه و بیش از 50 عنوان كتاب و مجله هم با موضوع پدافند غیرعامل در این نمایشگاه در معرض عموم قرار داده شد.»