مراسم دیدار کارکنان انتظامات با ریاست دانشگاه

IMG 1793

به گزارش رابط خبری اداره حفاظت فیزیکی و انتظامات دانشگاه در روز پنج شنبه مورخ 1 تیر ماه جلسه ای با حضور جمعی از کارکنان این اداره به اتفاق ریاست محترم دانشگاه و مدیریت محترم حراست برگزار شد.

در این مراسم دکتر کافی رئیس دانشگاه فردوسی ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع کارکنان اداره حفاظت فیزیکی و انتظامات و آرزوی قبولی طاعات و عبادات همکاران در این ماه مبارک با بیان اینکه در دانشگاه واحدها و سازمان‌های مختلف در حال انجام وظیفه می‌باشند و مهمترین و به نوعی خطیرترین وظیفه بر عهده اداره حفاظت فیزیکی و انتظامات است و قطعاً بهترین و ارزنده ترین خدمت را در این برهه حساس و دیگر مواقع به نحو احسن در این اداره صورت پذیرفته از فعالیت کلیه نیروها که شبانه روزی وظیفه حراست و حفاظت از اموال دانشگاه را برعهده دارند از صمیم قلب قدردانی نمودند.

در ادامه مدیریت محترم حراست جناب ایمن شهیدی با تقدیر و تشکر  از تلاش کلیه نیروهای انتظامات در برقراری نظم  و امنیت در سطح پردیس و همچنین همکاری شبانه روزی کلیه نیروههای این اداره در ایام انتخابات سپاسگزاری  و برای آنها آرزوی توفیق روز افزون در زندگی را از خداوند خواستار شدند.

در  این نشست صمیمانه  رئیس اداره حفاظت فیزیکی و انتظامات آقای نداف  ضمن خیر مقدم  و تشکر از حضور ریاست دانشگاه  و همچنین همکاران محترم اداره ، در خصوص برخی اصول رفتاری  در حوزه کاری ویژه انتظامات سخنانی مطرح و از تلاش کلیه همکاران در برقراری نظم و امنیت در برگزاری مراسم شب های  احیاء در دانشگاه تشکر نمودند.

در پایان اهم فعالیتهای کارکنان انتظامات و گزارش کاملی از  عملکرد اداره حفاظت فیزیکی در سال 1395 به سمع و نظر ریاست محترم دانشگاه رسانده شد.

از جمله برنامه های اجرایی در این مراسم تقدیر  از برگزیدگان مسابقه فرهنگی با عنوان اقتصاد مقاومتی و همچنین انتخابات 96 بود.

همکاران عزیز روزه دار بعد از اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء در سالن مرکز رفاهی شماره 2 افطار نمودند

IMG 1801

IMG 1793